reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Piwonia to faktycznie chore.
Efe, też o tym myślałam, ale z drugiej strony nie chcę wpaśc w paranoię.
No ja nie przeżyłam tego co ty i twój mąż ale sama się zastanawiałam nad takim zwykłym glukometrem Accu bodajże. Bo to można całą rodzinę pomierzyć. I po ciąży babci oddać. No i to z 50zł kosztuje tylko chyba.

reklama
aja podobno jutro wyjść rano wszyscy,ale jakos mi sie wierzyc niechce przecież to paranoja to oni powinni na nas czekać,a nie my ich prosić żeby nas wyspowiadali
wróciłam zła,jutro miałam inne plany,a bede musiała specjalnie lecieć do kościoła
Oj Piwonia współczuję Ci ja tydzień temu przechodziłam przez to samo :stres i nerwy a tu jeszcze pod górę robią .Trzymam kciuki ,żeby wszystko się udało:-);-)

ja dziś padam,bo do 18 sprzatałam i na nic nie mam już siły,bolą mnie plecy strasznie
mąż pojechał szkło zawieść do rodziców i zaraz bedzie i ide pod prysznic i do wyrka
miłego wieczorku
pa pa

Iwonko mam nadzieję, że pójdzie wam jutro szybko i sprawnie. Może pójdź wcześniej i zajmij kolejkę? Żeby być pierwsza i mieć szybko to z głowy i zająć się pracą w domu?

Oki laseczki moje słonko nasmażyło mi naleśników i robimy sobie wieczór filmowy. Chipsy mi nawet kupił, choć zabrania jeść takie "świństwa";-)
Życzę wam miłego wieczorka:) Do jutra!

dobranoc dziewczyny:)
udanego wypoczynku:)
ja i moja zgaga też niedługo spróbujemy pójść spać, może się dogadamy:(

reklama
No ja nie przeżyłam tego co ty i twój mąż ale sama się zastanawiałam nad takim zwykłym glukometrem Accu bodajże. Bo to można całą rodzinę pomierzyć. I po ciąży babci oddać. No i to z 50zł kosztuje tylko chyba.
ten accu-check ponoć zaniża, cos tam czytalam na watku dla mam cukrzycowych. Stres podnosi cukier, więc jak bym miała taki to bym się nakręcała przez byle małe uchybienie od normy. Wolę więc raz na tydzień pójśc do apteki i zrobić. Mam nadzieję że mnie nie wygonią?

Do góry