reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
oj loda bym sobie zjadła
ostatnio się zajadałam ale jakiś niedosyt mam;/
ostatnio się zajadałam ale jakiś niedosyt mam;/
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Witam laseczki popołudniowo!
Mój ukochany zabrał mnie na szybkie zakupy do miasta. Zakupiłam witaminki, balsam na rozstępy i prezent dla chrześnicy. Czyli owocnie było. A że obiadu dziś nie robiłam to wszamałam już wszystko co dobre kupiłam w sklepie (sałatkę z fetą, gniazdko, dwie kanapki z boczkiem itp., krówkami zagryzłam). Skąd mi się ten spust bierze???
Mój ukochany zabrał mnie na szybkie zakupy do miasta. Zakupiłam witaminki, balsam na rozstępy i prezent dla chrześnicy. Czyli owocnie było. A że obiadu dziś nie robiłam to wszamałam już wszystko co dobre kupiłam w sklepie (sałatkę z fetą, gniazdko, dwie kanapki z boczkiem itp., krówkami zagryzłam). Skąd mi się ten spust bierze???
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No a wy o lodach jeszcze jajks...
miranda
cześć dziewczynki, dzisiaj wcześniej bo wróciłam od dentysty. Ale gotuję obiad więc nawet jeszcze nie nadrobiłam. Jak tam Aga u ciebie?
aneczka2425
oj ewelinka to ładnie
ja z wyjątkiem śniadania o 9 tylko piję nic mi się nie chce chyba przez tą zgagę;/
o w końcu dziś doktorek))))))))
ja z wyjątkiem śniadania o 9 tylko piję nic mi się nie chce chyba przez tą zgagę;/
o w końcu dziś doktorek))))))))
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oj Aneczka to współczuję. Mi wystarczy jeden wypad do sklepu i zaraz mam 100 różnych smaków. Jeszcze mam serek wiejski i już mnie ciągnie, żeby go wszamać. No paranoja jakaś?! Do jutra nie poleży. A mój się śmieje i mi kanapki oddaje.oj ewelinka to ładnie
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Za tydzień też ma być Zakupiłam gazetę z programem Mam nadzieję, że jej nie zjem
Podziel się: