reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja na żadne badanie nie miałam skierowania od lekarza i zawsze mi robią wszystko co chce
W końcu my za to płacimy więc nie powinny odmówić
No niby tak. Jak robie mocz i morfologie to tez mnie o nic nie pytaja ale w wypadku tego badania wymagaly zlecenia. Pewnie w kazdym laboratorium jest inaczej.

reklama
Wczoraj sie dowiedzialam ze mojemu kuzynowi urodzila sie chora dzidzia... Nie moge przestac o tym myslec i planuje isc na usg 3d/4d zeby jeszcze raz zbadac serduszko. :baffled:

Ojej Mola .... a u nich w fazie prenatalnej nic nie wykryli? Czy nie miała mama dziecka robionego USG?

Miala wszystkie badania i byla pod szczegolna opieka bo ma cukrzyce od dziecka. Powiedzieli ze serduszko jest prawidlowe! Mala urodzila sie 2 tygodnie temu (w 7 m-cu ciazy) i ma nie operacyjna wade serca z ktora nie da sie zyc. Od razu jak to wyszlo lekarze odlaczyli ja od apatarury a ona mimo to zyje juz 2 tygodnie!:-:)-:)-(

kurcze to nie ciekawie - ale lekarze tez się mylą, może to dobry znak, że daje sobie radę. Tym bardziej, ze to taki wcześniaczek - może jeszcze się uda.... Biedni rodzice :-(

reklama
Mju wlasnie sie zastanawiam nad kupnem tej poduszki. Pojde po nia jak mowisz ze jestes zadowolona. Ile kosztowala? W smyku jest?

Do góry