reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Mnie tez trochę zaczęło zatrzymywać, ale jak nic nie ma, to zaczynam dzień od jabłka. Wróciłam do surówek, zajadam się kalarepą, jak truflami;-).
A tak naprawdę, to myślę, że pomogło mi zaznaczanie wizyty w wc w kalendarzu;-).Podziałało na psychikę:-)

reklama
Mnie tez trochę zaczęło zatrzymywać, ale jak nic nie ma, to zaczynam dzień od jabłka. Wróciłam do surówek, zajadam się kalarepą, jak truflami;-).
A tak naprawdę, to myślę, że pomogło mi zaznaczanie wizyty w wc w kalendarzu;-).Podziałało na psychikę:-)

hi hi hi.. do czego to dochodzi, ze zaczynamy zapisywac wizyte w kibelku jak jakies wielkie wydarzenie! :-D:-D jakby mi ktos powiedzilam 7 miesiecy temu, ze bede sie cieszyc z udanej wizyty w wc, do bym wysmiala! Uroki ciazy:tak:

Ja po prostu nie pamiętałam,czy kiedy byłam:sorry2:, jak mam czarno na białym, to jest ok. Wystraszłyam się opowieściami Piwonii, no i Kasi o lewatywach:szok:

Deli ciuszki bomba:) Nad morze nie jedziecie?
.
No nie jedziemy, bo cos mnie ostatnio podolewa na dole bardzo i nawet za dużo chodzić nie mogę, nie mówiąc o wstawaniu nocy. Wolę stracić zaliczkę niż
wydać 2000 i nie korzystać z morza :-( innym razem pojedziemy.
Jak na razie góry zostają :-).

Ja po prostu nie pamiętałam,czy kiedy byłam:sorry2:, jak mam czarno na białym, to jest ok. Wystraszłyam się opowieściami Piwonii, no i Kasi o lewatywach:szok:
tylko,ze ja jej jeszcze ani razu nie zrobiłam,musialabym byc bardzo zdesperowana
lekarka dała mi jeszcze takie ziołka,których teoretycznie nie można w ciazy stosować,ale jedna herbatka powiedziała,ze nie zaszkodzi,a moze akurat pomoże
ja pije sok z buraczków na czczo i jak na razie kłopoty sie skończyły i oby tak zostało do końca

ja slyszalam od lekarza, ze samodzielnie robiona lewatywa mozna sobie zrobic krzywde. Wiec odrzucam ten sposob z zalozenia. Ale wiesz, masz racje z tym zapisywaniem.. bo to zaczna byc jak jakas psychoza, jak bedzie czarno na bialym, to nie bede wyolbrzymiac w jedna lub druga strone. Zastosuje Twoj pomysl ;-)

Piwonia, ja wiem, że Ty nie robiłaś, tylko pamiętam Twoje opowieści o buraczkach i wizytę u lekarza.
Gosia u mnie działa,jak jest regularnie nie musi być codziennie.

reklama
:-)Witam wszystkie przyszłe szczęsliwe mamusie ..miło mi dołączyc do Waszego grona ja termin mam na 28 sierpnia i juz nie moge sie doczekac!!!:-)

Do góry