basia1807
mama trzech skarbów
czemu?mi też sie Oliwia podoba, mój nie chce słyszeć o tym imieniu... i w sumie nie mam...
lepsze niz Rozalia czy cos;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czemu?mi też sie Oliwia podoba, mój nie chce słyszeć o tym imieniu... i w sumie nie mam...
mu sie podoba Karolina!!!czemu?
lepsze niz Rozalia czy cos;-)
No muszę ale zaraz zjem trochę galarety żeby głód zaspokoićwytrzymasz chyba ze nsurowe lubisz;-)
tez nie ma zle;-)mu sie podoba Karolina!!!
do chłopca mamy kilka a do dziewczyn to sie wymijamy całkowicie, brak zbieżnościtez nie ma zle;-)
napiszcie na kartce pare imion i jak cos sie powtorzy to wybierzecie
nie ma to jak kompromis
A ja nie miałam problemu z imieniem dla chłopca,bardziej się głowiliśmy nad imieniem dla dziewczynki.hej dziewczyny, mi też sie bardzo Oliwka podobała ale bedzie chłopczyk i nie mam pomysłu na imie
dacie rade....do chłopca mamy kilka a do dziewczyn to sie wymijamy całkowicie, brak zbieżności