reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

KASIU bierzemy ją 2 tydzień i katar trochę jakby schodzi... A w ogóle to zapomniałam o najważniejszym :zawstydzona/y: Super, że z MATIM lepiej :tak:
My dopiero za 10dni jak maly zdrowy bedzie i czeka na 6 tygodniowa kuracja:baffled:Ale pokladam w niej nadzieje bo juz mozliwosci wyczerpalam. Ale strasznie sie ciesze ze obylo sie bez szpitala:-D:-D
Malinka wiecej do niej nie pojade chyba ze wyjscia nie bedzie bo ona wpierw jeden antybiotyk, potem drugi i tak ze sto zl sie uzbiera. To tu mam wizyte prywatna i leki do tego. A lekarz cudny, mily, o wszystko sie spytal

reklama
My dopiero za 10dni jak maly zdrowy bedzie i czeka na 6 tygodniowa kuracja:baffled:Ale pokladam w niej nadzieje bo juz mozliwosci wyczerpalam. Ale strasznie sie ciesze ze obylo sie bez szpitala:-D:-D
Malinka wiecej do niej nie pojade chyba ze wyjscia nie bedzie bo ona wpierw jeden antybiotyk, potem drugi i tak ze sto zl sie uzbiera. To tu mam wizyte prywatna i leki do tego. A lekarz cudny, mily, o wszystko sie spytal
No tak takie antybiotyki też kosztują.Ale powiem Ci że tanio za tą wizyte u nas taka 50 zł to minimum!Wiem bo siostra była ze swoim synkiem 2 tyg temu.

Widzisz tanio i to lekarz taki z powolania, strasznie kochany do dzieci, juz glupia szybciej moglam jechac. Wiedzialam o nim od kolezanki tyle ze mieszka 12km od nas i zawsze czlowiek woli podjechac blizej.
Malinka poloz sie odpocznij i koniecznie pochwal sie swoim dzielem:-):-)

No babencja w piekarniku, a jajka sie studzą.

nie przejmujcie się mną, ze czasem posmęcę, jestem szczęśliwa, jak dawno nie byłam. Tylko jak to u kobiety nasroje muszą falować

Czesc laski,
ja wlasnie przytargalam sie z ostatnimi zakupami do domu, i ledwo zyje...
zrobilam soebie kawke bo jeszcze kupa roboty przede mna...
narazie wstawilam jarzyny do gotowania na salatke i jajca, a jutro na 11 jeszcze do fryzjera lece wreszcie...

aaa zapomnialam,
Kasia, super ze z malym lepiej
i juz nie pamietam ktora miala wizyte, ale tez sie ciesze ze wszystko w porzadku

reklama
Do góry