reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
A jaki jeszcze sok pomaga???no umyłam sie i ubrałam,teraz cos ogarne i rusze sie do sklepu po jakiś soczek,dzisiaj chyba bedzie to jabłko Antonówka podobno też na zaparcia świetny,czasami można kupic sok z śliwek węgierek,ale coś ostatnio ciężko go dostać
ja na szczęście kocyki mam po swoich i rożki i ciuszki też tylko,szkoda że niewiem czy mi podpasuje bo wszystko raczej pod dziewczynki niż pod chłopca,ale znając moje szczeście pewno kolejna babeczka bedzie
niewiem ,wiem,że te dwa napewnoA jaki jeszcze sok pomaga???
innych nie próbowałam jeszcze
wczoraj wypiłam ten warzywny był nawet znośny,ale oprócz rewolucji zołądkowej i oprócz wymiotów to w wc nie byłam:-(
basia1807
mama trzech skarbów
enka-76
Kasia
Czesc, dzisiaj po raz drugi. Po porannej przerwie dospałam i teraz łażę w pidżamie i nic mi się nie chce
MALINKA2109
Ojojoj ja wczoraj do południa wymiotowałam a dziś nic:-)niewiem ,wiem,że te dwa napewno
wczoraj wypiłam ten warzywny był nawet znośny,ale oprócz rewolucji zołądkowej i oprócz wymiotów to w wc nie byłam:-(
mam taka samą tylko welurowa czerwonądziekuje
to mi po corce zostalo
basia1807
mama trzech skarbów
jedyna pamiatka ze chrztu
MALINKA2109
A ja loda truskawkowego wcinam mniam mniam
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Piwonia ja kefir wczoraj łyknęłam i już 2 razy byłam. Wczoraj raz i dziś. Także spróbuj może?niewiem ,wiem,że te dwa napewno
Podziel się: