reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Nigdy nie kręciła mnie marka, jeśli rzeczywiście nie szła za nią jakość. A reklamy działają na mnie wręcz odstraszająco.

reklama
kiedyś szło się do szpitala i wszystko dawali a teraz z całą wyprawką trzeba iść , termometr pieluchy podkłady, moja koleżanka jak rodziła i była zaziębiona to kazali jej wysłać kogoś z rodziny do apteki po leki na przeziębienie żeby sobie kupiła a jak spytała co ma kupić to pielęgniarka jej powiedziała że ma zapytać w aptece paranoja jakaś myślałam że jak jest się w szpitalu to oni powinni jej coś podać :confused:

Z oliwka lepiej sie wstrzymac bo strasznie uczula, lepiej zainwstowac w plyn do kapieli natluszczajacy. Pudru mozecie wcale nie kupowac, bo pod pampersamo dupka sie zaparzy

Ja do szpitala musze wziac podklady, ubranka jak chce, ale np. papier toaletowy lepiej miec swoj.
Jednorazowe majteczki po porodzie tez musze wziac

ja nie kupie pudru, oliwki tez nie (mam taką próbkę w butelce 25 ml z długim terminem starczy) za to kupie lepszy płyn do kąpieli z oliwka właśnie:tak:

Zmartwię Was, bo u mnie w poowie lutego śnieg leżał jakieś 2-3 dni i dopiero dziś posiało, ale nie leży.Prawie nie pmiętm, co to śnieg.

reklama
jutro mam dzwonić do G ciekawe czy załapie się na to USG połówkowe jak nie to dopiero na środę a ja już doczekać się nie mogą

Do góry