reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
dobra kobitki odmeldowuje się:tak: prawdopodobnie do jutra chociaż u mnie z tymi weekendami przy kompie jest różnie:tak: ale postaram się coś skrobnąć:-)
kolorowych snów wam życzę i cobyście nie musiały w nocy wstawać do wc:-D bo mnie to już do szału doprowadza:baffled:
papapapapapapa

Piwonia, kobieto, Ty wiecznie zalatana jesteś. Tak jak piszesz, to normalnie mam taką wizję, że Ty nawet na 5 minut nie usiądziesz i wpisy na forum też w biegu robisz :-D
no w sumie tak własnie u mnie wygląda,moze potem bedzie luźniej,a w maju to pewno bedzie sajgon

ide sie położyc i na kolacyjke maz zrobił,podał sałatke,która ja zrobiłm,hihi
Dobranoc ,moze jutro wpadne sie przywitac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosia, Ann, Malgos_b, Emy, Enka dziekujemy za oddane glosy i jakbym mogla prosic to kliknijcie czasem bo to codziennie jeden glos mozna oddac a konkurs troche trwa do 20kwietnia.
Goscie juz sobie pojechali, a maly sie rozszalal i nie chce isc spac. Lata jak szalony po pokojach.Wszyscy sie zegnaja ja jeszcze posiedze:-)

I ja na dzis mowie dobranoc :-) spijcie dobrze i snijcie slodko Dziewczynki :-)
Jutro pewnie nie bede miala czasu by do Was zajrzec, bo tak jak wspomnialam wyjezdzamy za Gdansk, ale moze jakos sie uda :-)
Mam nadzieje ze w niedziele bede miala chwilke by zlozyc zyczonka :-)

A tym czasem buziak na dobranoc :-)

reklama
Do góry