reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ale mi się ciśnienie podniosło. Moja siostra poszła dzisiaj do fryzjera by pozbyć się pasemek. I wyobraźcie sobie, że zamiast blondu ma brąz. Jest załamana.
Oczywiście, że to miła i bardzo grzeczna dziewczyna zapłaciła i wyszła od fryzjera. Nie wiem dlaczego nie pojechałam z nią do fryzjera :wściekła/y::angry::no: ja już bym im zapłaciła za spartoloną robotę.
No, ale ja tak łatwo nie daje za wygraną. Dzwoniłam już do szefowej stamtąd i się umówiłam na złożenie reklamacji. Jak dorwę tą fryzjerkę w poniedziałek to nie wiem co jej zrobię. Jak można spartolić farbowanie z pasemek blond miał być sam blond, a ona zrobiła brąz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tak mi szkoda siostry.

reklama
Anet dziekuje bardzo;-):-D
Deli no to faktycznie walczcie o swoje bo to nie byl tani napewno zabieg, ja na szczescie mam bardzo fajna i tania fryzjerke za pasemka razem z modelowaniem bierze 40zl

Taszka staralam sie:-)dziekuje za glos, codziennie po jednym mozna oddawac jakbys miala chec;-):-)

witam kochane!!!dziś dopiero teraz bo troche brak mi czasu:)

Agusia-dobrze że nic poważnego Ci sie nie stało po upadku w wannie.
Deli przykro mi że Cie boli :( masakra!!!
Mam nadzieje że u AgiP już lepiej!!!ZDRÓWKA ŻYCZE!!!![/QUOTE]

OJOJOJ i co ja tu widze,dziś mnie nie było a tu takie rzeczy:no:

kasia głos oddany:-)

kasiu suuuuuuuper to życzenie w serduszkach!!!
trzymam kciuki aby się spełniło:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Deli no to faktycznie walczcie o swoje bo to nie byl tani napewno zabieg, ja na szczescie mam bardzo fajna i tania fryzjerke za pasemka razem z modelowaniem bierze 40zl
No płaciła 95,00 ja tego na pewno nie popuszczę, a mój powtarza tylko, że mam się nie denerwować, bo nie powinnam. Trudno mu zrozumieć, że moja siostrzyczka to przeciwieństwo moje i nie kłóci się z nikim.
A po to są starsze siostry by zrobic co trzeba.

dziekuje Anetko:-):-)Musi sie spelnic jak nie teraz to nastepnym razem;-):wściekła/y::wściekła/y:
Tak jest Deli po to ma sie siostre

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry