reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzieki Piwonia wyszla Dziewczynka:-):-):-)Fajne naprawde oby sie sprawdzilo i u ciebie i u mnie:-)
Zmienilam avatar na tajnym, zeby ktos nie szukal
kasiu taki avatar maja bodajże lipcówki:dry:
wiek rocznikowo czy skończony:confused:mi inne wyniki wychodzą
Piwonia zła jestem że zasnęłam, T dzwonił a teraz rozmawiać nie może ,dziecku kolacji nie dałam ani wieczoryki nie było

Ostatnia edycja:
Witam po pracy.
Bylam na chwile u polożnej, spisała mi do notatek wszystkie wyniki z badań jakie miała u siebie, posluchałyśmy bicia serduszka dziecka. Za 11dni bedziemy wiedzieć czy to chlopiec czy dziewczynka. Nie ma zbytnio różnicy, byle zdrowe, choć z dziewczynką pewnie bylo by mi trochę łatwiej psychicznie. Trochę się martwię że będe przenosić uczucia z mojego aniołka(*) na synka łatwiej niż na dziewczynkę. Choć z drugiej strony widzę że może na początku czułam sie jak bym kontunyowała ciąże, a teraz już to zupełnie drugie dziecko.
A z tymi snami to już trzy razy śniła mi sie córcia, raz malutka, próbowałam jej zmienić pieluchę i nie bardzo mi to szlo, a potem już tylko starsz, 2-3 letnia

melduje się po krótkiej nieobecności ale tylko na chwilkę bo dziś nasz doktorek :()
ja też robiłam ten teścik na płeć no i jak zapisałam wiek w którym zaszłam to wychodzi chłopczyk a jak wiek w którym urodze to dziewczynka, wolałabym to drugie ale czuje że będzie chłopczyk
a tak chciałam bliźniaki byłoby po kłopocie:)

Cytat:
Napisał _karincia_
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda :biggrin2:
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon :tak:
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy :happy:

Ja też dostane pieska na dzień kobiet labradorka :biggrin2: już nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .
Karincia masz jakieś pomysły na imię dla pieska?

Hej
Jak przeczytalam "labradorka" to musialam odpisac, sama mam takiego moj wabi sie Campari :-D (tak troche alkoholowo) a w hodowli z ktorej go kupilismy byl jeszcze Cliff i pare suczek ale imion nie pamietam...

Wogole to przepraszam ze sie tak ze tak powiem wcisnelam :-D, ale podczytuje Was juz jakis czas... i ja tez bede sierpniowa mamusia blizniakow :-D
Pozdrawiam wszystkie sierpnioweczki :-)

reklama
Hej
Jak przeczytalam "labradorka" to musialam odpisac, sama mam takiego moj wabi sie Campari :-D (tak troche alkoholowo) a w hodowli z ktorej go kupilismy byl jeszcze Cliff i pare suczek ale imion nie pamietam...

Wogole to przepraszam ze sie tak ze tak powiem wcisnelam :-D, ale podczytuje Was juz jakis czas... i ja tez bede sierpniowa mamusia blizniakow :-D
Pozdrawiam wszystkie sierpnioweczki :-)

witaj na sierpnióweczkach i mamy kolejna mamusie która spodziewa sie bliźniaków

Do góry