reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a u mnie jeszcze obiad w lesie,żeberka kończa sie dusic ,musze jeszcze kapuchę zrobić i ziemniaki a mi zachciało sie wiosennych porządków i cała szafe na przedpokoju,a teraz brzuch mnie dołem boli

reklama
CZEŚĆ KOBIETKI!
Właśnie wszystko nadrobiłam.

Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.

Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??

ale juz dzisiaj nic wiecej nie sprzątam,choc przed sobotą mam troszke jeszcze do zrobienia,a teraz bede do soboty akurat sama bo mąz wyjeżdża
Że Ty jeszcze masz siłe na sprzątanie:tak:.
Sama będziesz-ja to już mam dosyć samotności...całymi dniami ostatnio sama jestem:baffled:zwariować można dobrze że Was mam:tak:

Poczytałam poklikałam a teraz idę sobie zrobić szybką zupkę żurek-bo nikt mi nie zrobi:dry: PA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
CZEŚĆ KOBIETKI!

Noszę sie z zamiarem kupienia maszynki do pieczenia chleba! I to już od jakiegoś czasu! I myślę, że pod koniec ciąży sobie fundnę. Narazie nie będę miała czasu na takie wypieki.

Piwonia skąd bierzesz przepisy na chlebki? I gdzie sie zaopatrujesz w mąki i ziarenka??
ja też byłam napalona na ta maszynke i jak kupilismy to tylko raz zrobilismy chleb i stoi 2 lata na lodówce i się kurzy:angry:
ale jakoś dzieki wam nabrałam ochoty na powtórne jej uzycie;-)

CZEŚĆ KOBIETKI!

przepisy na chlebki są od razu w maszynce i nie tylko na chlebki,a mąki itp kupuje w sklepie ze zdrowa żywnością

hmmm
ja obiadek zrobilam zaraz po dziewczyny do szkoly jade i w miedzyczasie jeszcze z A na zakupach bylam:):):)
dzis w menu jest kurczak z papryka i pieczarkami w sosie serowo-ziolowym,pieczone male ziemniaczki z przyprawami i mieszanka warzyw meksykanskich.....juz sie nie moge doczekac:) ale zjem jak przywioze dziewczyny dopiero:):):)

ja tez wlasnie zjadlam obiadek w pracy, mialam spaghetti z wczorajszego obiadu i zeby bylo troche witaminek dolozylam sobie gotowane warzywka :-). Tylko ze taeraz ruszac sie nie moge... a jeszcze 4 godziny pracy mi zostaly...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry