reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
pewnie Mika że poważnie mówię.
Masz mój nr tel więc wyślij eskę o której tak mniej wiecej możesz:-) i jak ja w tym czasie będę wolna to uraczymy się kawką i koktajlem truskawkowym:tak:

pewnie Mika że poważnie mówię.
Masz mój nr tel więc wyślij eskę o której tak mniej wiecej możesz:-) i jak ja w tym czasie będę wolna to uraczymy się kawką i koktajlem truskawkowym:tak:
oki dam Ci znać choć nie wiem czy dam rade bo dziś ide jeszcze na rozmowe do babki która nam przygotowuje jedzonko na komunie... ale napisze do Ciebie:-)

I ja się witam i od razu proszę o POMOC:sorry2:
Obudziłam się z opryszczką na ustach:wściekła/y: Przez to wczorajsze świętowanie padłam zmęczona i zapomniałam wziaść na noc Rutinoscorbinu:-( I budzę się z tym cholerstwem na ustach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czym ja to mogę w ciąży smarować?

EFE ja miałam opryszczkę i na poczatku smarowałam ja Haviranem czy jakos tak - jak bya jeszcze swędząca - to nie zrobi krzywdy dziecku bo działa tylko miejscowo, potem kupiłam sobie plasterki CONPEED - i to Ci radze od razu - bo jest o wiele bezpieczniejsze - miejsce zmienione zapalnie masz zaklejone wiec nie ma szans, że przeniesiesz sobie na siuśke - bo to jest juz zagrożenie dla dziecka.
Spokojnie.

Witam się dziś i będę raczej tylko podczytywać.
Strasznie główka boli i jakaś słaba jestem :-( więc dziś będę tylko i wyłącznie leżeć :tak:

reklama
Aneczka dziekuje chyba jest juz lepiej mysle ze obejdzie sie bez antybiotyku.
Co do lakcidu szok, nawet w domu jeszcze mam:szok::szok:

Do góry