reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
że mu ręka odskoczyła i poczuł małego cieszę się bo jak ja czułam to mąż jak kład rękę to mały nic a teraz poczuł, co do tych mokrych majtek to tez mi sie zdaża słysze że wam też to jestem troche spokojniejsza, za 27dni mamy swoją pierwszą rocznice ślubu myślę ze chciałabym to przeżyć jeszcze raz!
w środe mam wizyte u gina i mam nadzieje że wszystko jest ok!
pozdrawiam Was cieplutko z dzidziusiem! miłego dnia!
w środe mam wizyte u gina i mam nadzieje że wszystko jest ok!
pozdrawiam Was cieplutko z dzidziusiem! miłego dnia!
natalka_25
Sierpniowa mama'07
oj przepraszam chyba nie zamieściła się cała moja wypowiedz... pózniej ją poprawie ok:-)
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Witajcie zaczne od tego że u mnie też zdaża się że mały mało sie rusza ale potem to nadrabia wczoraj bolał mnie brzuch i mąż połozy swoją rękę na moim brzuchu w pewnym momencie ta ręka mu odskoczyła i pierwszy raz poczuł swojego synka bardzo sie przejął.
mam pytanie do Lidzi czy zastanawiałaś sie w jakim szpitalu rodzić ja zastanawiam sie na chełmżą bo mam bardzo dobre opinie a nasz na bielanach nieciekawą co o tym myślisz?
pozdrawiam Was!:-)
mam pytanie do Lidzi czy zastanawiałaś sie w jakim szpitalu rodzić ja zastanawiam sie na chełmżą bo mam bardzo dobre opinie a nasz na bielanach nieciekawą co o tym myślisz?
pozdrawiam Was!:-)
Bratki psadzone, rzerzucha posiana i hiacynt nowy nabyty. A w ogródku bawi się u nas codziennie śliczny, mały, całkiem uroczy sierściuch. Julka jest zachwycona, bo kotek się nie boi, mieszka gdzieś w pobliżu i b.zadbany i oswojony. Fajny!
U mnie bobo kopie wieczorami jak szalone! Już sie czwartkowego usg nie mogę doczekać. Poza tym czuję sie wporządku, nawet bóle bioder jakoś ostatnio ustały, tylko po staremu mi ciężko i szybko się męczę.
Mrozik jak tam cycki? Dalej produkują?
Kira ja czujność mam już nabytą, niesty nie wysypiam się za dobrze, bo wszystko mnie budzi, nawet jak Julka coś przez sen mruknie z drugiego pokoju.
U mnie bobo kopie wieczorami jak szalone! Już sie czwartkowego usg nie mogę doczekać. Poza tym czuję sie wporządku, nawet bóle bioder jakoś ostatnio ustały, tylko po staremu mi ciężko i szybko się męczę.
Mrozik jak tam cycki? Dalej produkują?
Kira ja czujność mam już nabytą, niesty nie wysypiam się za dobrze, bo wszystko mnie budzi, nawet jak Julka coś przez sen mruknie z drugiego pokoju.
Hej dziewczyny!
Viviana ja w poprzedniej ciązy miałam takie skurcze i były okropne. Bierz magnez, pomaga.
Wczoraj miałam okropny dzień, miałam problemy z oddychaniem i na dodatek dopadła mnie migrena. W sumie cały dzien przeleżałam i przespałam.
Dzisiaj byłam u mojej lekarki ogólnej. Badania wykazały, że mam za mało magnezu i potasu i byc może stąd się biorą moje kołatania serca. Dała mi jednak skierowanie do kardiologa na konsultacje. Jutro będę obdzwaniać wszystkie przychodnie żeby znaleźc jakiś szybki termin wizyty.
A co do rzeczy to ja na razie kupuję tylko dla moich dziewczynek, a dla dzidzi to oglądam ;-)
Viviana ja w poprzedniej ciązy miałam takie skurcze i były okropne. Bierz magnez, pomaga.
Wczoraj miałam okropny dzień, miałam problemy z oddychaniem i na dodatek dopadła mnie migrena. W sumie cały dzien przeleżałam i przespałam.
Dzisiaj byłam u mojej lekarki ogólnej. Badania wykazały, że mam za mało magnezu i potasu i byc może stąd się biorą moje kołatania serca. Dała mi jednak skierowanie do kardiologa na konsultacje. Jutro będę obdzwaniać wszystkie przychodnie żeby znaleźc jakiś szybki termin wizyty.
A co do rzeczy to ja na razie kupuję tylko dla moich dziewczynek, a dla dzidzi to oglądam ;-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Naur - ale ci zazdroszczę, że możesz sobie sama tak w ogródku porobić. Mnie nie pozwoliła gin :-(. A produkcje w zasadzie chyba ustała, bo tylko jeszcze raz miałam mokro . Mam nadzieję że to normalne, bo na tych rzeczach się zupełnie nie znam, nawet nikt nie opowiadał mi jak to było u nich
reklama
Podziel się: