reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Siedlce i okolice

Wiesz co ja w Mińsku mieszkam dopiero od 2 lat a lekarzy nie znam, właśnie sama się zastanawiałam ostatnio gdzie jest jakiś, bo w końcu muszę zacząć działać z moją trądzikową buzią. Niestety nie pomogę:( A dziecko mi wyzdrowiało za to ja poległam:(

reklama
Witam

Ja przeprowadziłam się miesiąc temu do Siedlec i nie znam praktycznie nikogo:no:Muszę się przyzwyczaić do nowego miejsca a to nie jest łatwe...
Mam nadzieję,że ktoś tu zajrzy i wątek się rozwinie;-)

Hej dziewuszki
Ja również z Siedlec, fajnie że jest ten wątek - tylko szkoda że nas tak mało.

Mnie niedługo czeka poród, a nadal zastanawiam się nad szpitalem :zawstydzona/y:
Może macie jakieś wskazówki, który wybrać.

megida ja rodziłam na starowiejskiej. powiem tak: od lekarzy ciężko się czegoś dowiedzieć. trzeba mieć listę pytań i po kolei pytać, wtedy dopiero mówią cokolwiek. sale spore bo po 5 osób. podobno w szpitalu na poniatowskiego są po 2-3 osoby, ale tak słyszałam od znajomej;-) ogólnie to najbardziej byłam zadowolona z pielęgniarek na noworodkach, miłe babki;-)

Anius - dzięki

Troszkę skłaniałam się ku poniatowskiego, bo myślałam że w razie czego, to podobno tam dają znieczulenie. Tylko jakoś trudno znaleść kogoś kto korzystał z tego

reklama
Do góry