reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Senność niemowlaka

akinoM222

Fanka BB :)
Witajcie, wczoraj zmieniłam mojemu dziecku mleko modyfikowane bo poprzednie powodowało biegunki. Dzisiaj od samego rana mała jest bardzo senna i mało zjada… poprzedniego mleka potrafiła zjeść 120 a teraz ledwo 60… czy mam udać się do lekarza w tej sprawie czy odczekać jeszcze jutro i obserwować sytuacje?

reklama
Witajcie, wczoraj zmieniłam mojemu dziecku mleko modyfikowane bo poprzednie powodowało biegunki. Dzisiaj od samego rana mała jest bardzo senna i mało zjada… poprzedniego mleka potrafiła zjeść 120 a teraz ledwo 60… czy mam udać się do lekarza w tej sprawie czy odczekać jeszcze jutro i obserwować sytuacje?
A czy dziecko przez biegunki nie odwodnił o się? Z całą pewnością warto w takiej sytuacji skonsultować swoje niepewności z lekarzem

A czy dziecko przez biegunki nie odwodnił o się? Z całą pewnością warto w takiej sytuacji skonsultować swoje niepewności z lekarzem
kurczę z tego wszystkiego zle napisałam… malutka miała zaparcia a nie biegunki wiec o odwodnieniu nie ma mowy… właśnie musiałam wybudzić ją na jedzenie po 5 godzinnej przerwie, co prawda je ale na śpiocha :(

A jakie mleko jej teraz podajesz? Moja po zmianie mleka też nie odrazu zjadała wszystkiego, musiała się przyzwyczaić do nowego smaku. Ale jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to skonsultuj z lekarzem 😉

Możliwe, że Ci się wydaje. Skoro miała zaparcia to przy poprzednim mleku mógł jej dokuczać brzuszek i dlatego spala mniej. A teraz sobie trochę odespi :) moje dziecko w tym wieku praktycznie tylko spało, jadło i pielucha i tak w kółko. Obserwuj przyrost wagi i moczenie pieluszek - jeśli będą ok to myślę że nie ma co panikować. Zgłoś się do swojego lekarza na teleporade lub wizyte i ustalcie razem plan działania

reklama
reklama
Do góry