Weronikaaxx143
Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim. Mam problem. Od jakiegos czasu mój 2-miesięczny synek zaczął pic nerwowo mleko i z czasem wypijal go mniej, byliśmy u lekarza to powiedziano, ze najprawdopodbniej przez mleko moze objawjac sie pozniej( byl na bebilon pepti teraz nutramigen bo jest najprawdopodbniej alergikiem.) Od wczoraj dostaje nutramigen i wlasnie od wczorah jest bardzo senny. Zazwyczah budzil sie co 3h na mleko a teraz sp8 5/6 i trzeba go wybudzac, ale rowniez pije nerwowo i niechetnie nawet po 6h snu potrafi wypić tylko 80ml mleka co mnie stresuje. Robiliśmy badania crp i morfologia crp wyszlo ok wszystko morfoligia eyozonofile wyszly dosc duzo powyzej normy i powiedziano ze najprawdopodobniej jest alergikiem. Mocz również mielismy zrobic ale mialam problem z pobraniem moczu i zrobie to w poniedzialek. Czy ktoras wie co moze byc tego powodem. Dziecko caly czas spi zasypia przy mleku ciezko go nawey w sumie wybudzic, wczesniej nie mial takz ze od razu zasypial, nie spal kilka godzin e cisgu dnia bardzo mnie to stresuje a wizyte mamy we wtorek. Proszę o opinie...