reklama
Tak szybko objawy ciąży się nie pojawiająDziś mam takie dziwne parcie na dole brzucha jakbym miała mieć biegunkę nie wiem czy to ze stresu czy już sobie wpajam okres dopiero prawie za miesiąc ..
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety, jeśli nie chcesz być w ciąży, to teraz będziesz sobie wszystko wkręcać i przez miesiąc będziesz się doszukiwać na siłę wszelkich "odstępstw od normy".
Na przyszły raz pamiętaj o antykoncepcji, bo po co żyć ciągle w nerwach.
Na przyszły raz pamiętaj o antykoncepcji, bo po co żyć ciągle w nerwach.
Zdaje sobie z tego sprawę jednak u mnie nie doszło do „skończenia” we wnętrz ..Moja koleżanka ma dwoje dzieci i oboje poczęci w czasie okresu Niestety nie zawsze cykl jest dobrym wyznacznikiem
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zdaje sobie z tego sprawę jednak u mnie nie doszło do „skończenia” we wnętrz ..
Jest jeszcze coś takiego, jak preejakulat...
boska.ka
Fanka BB :)
Test i tak ci nic pewnie nie pokaże...Tez racja poczekam kilka dni i zrobię test
Mam nadzieje wstrzymam się jeszcze według kalendarza do owulacji zostało 6dni ale tak jak wspominałam mam nieregularne miesiączki wiec nie ma co się tył kierować ...Test i tak ci nic pewnie nie pokaże...
Minęło 10 dni od stosunku owulacja według kalendarzyka ma być jutro mimo wszystko tak jak wspominałam mam nie reguralne cykle wiec tez się tym nie sugeruje mam dość obfite uplawy biało żółte mogę już zrobić test po takim czasie ?
reklama