Szukałam lupką ale nie znalazłam informacji. Przy staraniach o dzieciaczka wysokie temperatury typu 100stopni w saunie dla mężczyzny są nie wskazane a jak z kobietą? Można korzystać czy lepiej sobie odpuścić? Tam gdzie chodzę, temperatura w suchej saunie jest właśnie w okolicy 100, lubię się wygrzać ale zaczęłam się zastanawiać czy napewno to nie szkodzi.
reklama
Rozwiązanie
Wysokie temperatury w ciazy są nie wskazane. Przy staraniach ja nie widzę problemu.
Zdaje sobie sprawę że to może potrwać. Poprostu zaczęłam się zastanawiać nad wpływem nagrzewania organizmu a np ewentualnej owulacji. Ponieważ miałam zagrożoną ciąże i 2 wcześniejsze poronienia za radą lekarza unikałam gorących kąpieli i sauny ale to już jak wiedziałam że jestem w ciąży. Teraz ponieważ mój cykl jest mi nieznany ze względu na kp zaczęłam się zastanawiać nad tym czy może mieć sauna wpływ przy staraniu ale w sumie jeżeli przy utrzymaniu ciąży ma wpływ to chyba sobie odpuszczę.
DarkAsterR
Fanka BB :)
Wysokie temperatury w ciazy są nie wskazane. Przy staraniach ja nie widzę problemu.
Podziel się: