mlodaMama1987
Zaangażowana w BB
pomalu doszlam do siebie ale nie jest latwo teraz jakos tej otuchy dodaje mi to jeszcze nienarodzone malenstwo jak dostaje ruchy jak brzuszek rosnie USG itd jak mysle o tym malenstwu to jakos zapominam o krzywdach a jeszcze najwieksza odtuche mi daje starsze jak mowi ze nie moze sie doczekac dzidzi i kocha je mocno to jest cos pieknego tylko boli to ze wiedzial co przechodzilam bo nigdy tego nie ukrywalam i nie wstydzilam sie ze jestem samotna mama zaufalam pokochalam a mimo to i tak jako niby powazny facet potraktowal mnie okropnie teraz jest dla mnie juz nikim
ale coz dziewczyny rada na przyszlosc uwazajcie na siebie i nie dajcie sie omotac poraz kolejny ja niby tez caly czas mowilam sobie i innym ze nigdy wiecej ze teraz to tylko milosc i szczesliwa rodzina jednak pamietajcie kazdy ma swoje dwie strony i dwa oblicza na ktore musicie uwazac u mnie najwidoczniej los tak chcial tylko najgorsze jest to ze w tak cudowny stanie jak ciaza
nic mam nadzieje ze sie jakos wkrece w wasze grono
ale coz dziewczyny rada na przyszlosc uwazajcie na siebie i nie dajcie sie omotac poraz kolejny ja niby tez caly czas mowilam sobie i innym ze nigdy wiecej ze teraz to tylko milosc i szczesliwa rodzina jednak pamietajcie kazdy ma swoje dwie strony i dwa oblicza na ktore musicie uwazac u mnie najwidoczniej los tak chcial tylko najgorsze jest to ze w tak cudowny stanie jak ciaza
nic mam nadzieje ze sie jakos wkrece w wasze grono