reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

hahaha biedak pewnie siedzi i nie moze uwierzyc ze jest taki glupi i ze nie uleglas mu:]
gdyby mi taiego smsa ex moj napisal to bym go tak wysmiala ze niewiem:D:D
anowi jakie pytania bedziesz zadawac prawnikowi?? jesli moge wiedziec

reklama
anowi82 jeszcze jeden sms i tak mu napisze,dupek ,teraz mu napisalam ze wole teraz wibre :-) pewnie dostal piane,tez sobie przypomina w tak piekny sobotni wieczor,ale wiecie co on nie mial skrupułów wiec ja tez nie bede miala

anowi82 my jak mielismy sprawe to jak pies z kotem ,uwierz nawet sie nie przywitalismy nic.nie bylo do czego namawiac ,ja po prostu chcialam kase a na nie moglam patrzec

najpierw mi zadawala pytania potem jemu,wyszlismy i to jest najgorszy moment (uwierzcie) i wtedy oglasza wyrok,a ja mialam do sluchania jak wyszlismy na caly sad sie darl ze zlotowki nie dostane ,juz teraz to jak o tym pisze to luz a wtedy mi wesolo nie bylo:angry: ludzi mi bylo wstyd

ja sie bede pytac czy mi sie nalezy zwrot kosztow utrzymania trzy miesiace przed porodem i trzy po porodzie i w jakiej wysokosci. napisze sama pozew i pokaze go prawnikowi by mi powiedzial co jest zle. bo w jednym pozwie bede chciala zawrzec kilka spraw jednoczesnie watpie by przyjechal i uznal dziecko. w moim przypadku beda raczej badania dna. na www. cpk.org.pl jest wzor o utalenie ojcostwa i taki mniej wiecej bede pisac.

jezu co za kretyn...
ja chyba tam umre ..:(
no ja swoje przeszlam nie raz wzywalam policje,to byly czasy a potem po latach zrozumial zetak naprawde sobie krzywde robi i mozna sie dogadac bez grozb wyzywania i wogole klotni .do teraz nie raz wspomina jaki byl glupi,
jak ten obecny ex(ale to brzmi) tak bedzie robil to zaraz kopa i szlaban na malego,teraz juz mam inne podejsic i sie nie dam .

reklama
anowi nawet niewiesz jak sie boje..:(( to napewno nie bedzie nic milego ...i jescze te pytania wszytskie on pewniebedzie klamał eh...i napewno dostane grosze;/;( a ile bedzie to wszytsko trwalo?? to odkad zloze pozew te rozprawy wszytskie??

Do góry