reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
ja juz po obiedzie, ale tu teraz cisza :) moj maly sie dzis chyba na mnie obrazil bo ani razu dzis mnie nie kopnal :( ale na szczescie czuje czkawke, jak ma, to wiem ze jest ok :D ide w takim razie posprzatac, moze w koncu cos porobie po obiedzie oprucz lezenia i gapienia sie w tv :)

a ja sobie juz pospalam. zgaga mnie dzisiaj meczy strasznie;/
pozatym mam fatalne samopoczucie siedze i placze ..ehh w ciazy sie taka stalam ..;// mam dosc czasami wszytskiego;(((

a ja musialam od puzzli odpoczac bo plecy mi odpadna.niby z ksiezniczka ale pracochlonne,ale mowie wam zajecie super czas leci jka nic i mamy frajde z corcia,
samasamotna poczytalam troche obsluge windowsa i oczyscilam dyski i komp chodzi jak nowy hahah.ze ja na to szybciej nie wpadlam,
mloda1 a ja mam dzis dzien leniuchowania i wcale nie mam wyrzutów:) jeszcze bedziemy narzekac na brak czasu jak nam sie malenstwa urodza

Ostatnia edycja:
a ja sobie juz pospalam. zgaga mnie dzisiaj meczy strasznie;/
pozatym mam fatalne samopoczucie siedze i placze ..ehh w ciazy sie taka stalam ..;// mam dosc czasami wszytskiego;(((
glowa do gory bo malej sie tez udzieli .ja dzis tez mialam juz lezke jak mala wspomniala o ex ale co zrobic,jutro zabieram moja familie tzn mala i mame na jakas wycieczke autem bo niedzieli to ja wyjatkowo nie lubie

ooo katerinka to super mi tez by sie przydalo cos takiego a mozesz przybloizyc mniej wiece jak to robilas??bylabym ci wdzieczna:)
a wiec najpierw usun z kosza( to zawiera najwiecej swinstw mimo ze kosz jest pusty,napisze ci po kolei jak robilam)
kosz,nascisnij prawy na myszy,wlasciwosci,zaznacz pole wyboru nie przenos pliku do kosza.fakt ze potem nie odzyskasz ale moze warto.
a oczyszczanie dysku to tak:
start wszystkie programy,akcesoria,narzędzia systemowe,oczyszczanie dysku i po kolei oczyszczalam kazdy,
u mnie bomba komp chodzi 3 razy szybciej:-)
ps.jak jeszcze cos wynajde to ci napisze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry