reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

katerinka musisz wyczyscic komputer calkowicie . tylko ze pozniej bedziesz musiala wszytsko ibstalowac od poczatku bo wszytsko ci sie skasuje;p ..ale raz na jakisc zas trzeba to i tak zrobic :)

reklama
anowi82 ja mam 1,4 diesel i moze dlatego mam takie ubezpieczenie ze od marca tmtego roku mam prawko i znizki znikome.ale etraz i tak mialam 250 mniej niz w tym roku.a to juz duzo,tak to prawda ciezko sie tu odkleic:-)
ja juz tez mam duzo kupione ale jeszcze mala liste mam co potrzebuje takze tzreba myslec

Cześć ;)
samasamotna Jak mi się śni ex, to najczęściej w tych snach robię mu jakąś krzywdę :] Kiedyś mi się śniło, że popełnił samobójstwo. Także nie takie najgorsze te sny ;) Co do fajków to ja rzuciłam od razu po zrobieniu testu. A było to 6 tydzień ciąży, okropnie się czułam z tym, że przez ponad miesiąc tyle paliłam i piłam...
Młoda Mój ex ma mój numer konta, ale nic z tym nie zrobił :/ Co do gazowanych, to ja niestety piję przez całą ciążę. Jem też dużo fastfoodów, choć wcześniej ich nie lubiłam. Nie mogę się powsrzymać od picia zimnej coli, czy mirindy. Jeszcze 22 dni u Ciebie. Szybko minie :)
Anowi Przed ciążą piłam dużo kawy, właściwie to dzięki temu się zorientowałam, że coś jest nie tak. Czasem jak się spieszyłam na studia, to nic nie jadłam, tylko sobie kawkę strzelałam. Pewnego piątku też tak zrobiłam i poleciałam na studia. Myślałam, że nie wysiedzę na wykładzie, ale tłumaczyłam sobie, że to pewnie przez to, że nic nie jadłam. Nastepnego dnia zrobiłam test...
Straszne to, co napisałaś o rozciętej głowie, aż sobie nie mogę tego wyobrazić...

samasamotna to sobie podaruje.mam tyle zaintalowane ze wiecznosc by mi zajelo zrobienie tego spowrotem .pousuwam najwyzej stare i takie co nie uzywam moze bedzie lepiej,bo moge wziasc fachowca ale u mnie biora 50 zl za godz,a nie wiem ile mu to zajmie:)

katerinka Ja kupiłam wózek w sklepie i przepłaciłam, bo taki sam na allegro kosztował parę stów mniej. W internecie są jeszcze zawsze jakieś dodatki. Najlepiej obejrzeć wózek w sklepie, a kupić przez internet.

hejbezsenna jak sie czujesZ? dalej zadnych objawow??
ja tez na poczatku gdy niewiedzialam ze jestem w ciazy to palilam..=/ ale nie swiadomie. na poczatku spalilam moze 2,3 papierosy . nie moglam sobie poradzic ze stresem..;/ ale pozniej juz ani jednego ;] bedziesz palic po porodzie? i karmieniu?
katerinka takie czyszczesnie zajmuje ok 2 godz.

Samasamotna U mnie dalej nic. Fizycznie czuję się jak miesiąc temu lub 2 miesiące temu. Już jestem przyzwyczajona do brzuszka i opanowałam wszystkie podstawowe czynności ;) Nawet sama potrafię obciąć paznokcie u nóg i zawiązać buty ;)
Pewnie będę palić po karmieniu. Właściwie to już się nie mogę tego doczekać...:zawstydzona/y: Mi się po nocach śni, że palę...
Katerinka Ja też musiałam z fotelikiem, a takie są od razu parę stów droższe.

bezsenna fajny masz ten brzuszek:) taka pileczke,faktycznie jeszcze pare dni ci zostalo.ale rownie dobrze mozesz przechodzic ,ja rodzilam 10 dni po terminie i jeszcze mialam wywolany,malej sie nie spieszylo,a mi jak termin minal to juz chcialam odrazu taka bylam ciekawa jak mala wyglada jak to bedzie:-)

reklama
Do góry