reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

najgorsze jest, ze kazdy najlepiej uczy sie na wlasnych bledach, ale rzeczywiscie lepiej, zeby jej to nie spotkalo.

Dziewczyny uciekam

Bezsenna powodzenia podczas porodu i zeby wszystko sie szczesliwie zakonczylo.
Dziewczynki a reszcie zycze duzo usmiechu na codzien, malo duchoty, duzo sily, duzo radosci i wszystkiego naj;-).

Aaaa i oby bylo jak najmniej nowych dziewczyn po moim powrocie...

reklama
dla mnie tez debilizm katerinka ale i tacy debile sie trafiaja. dobranoc kolorowych snow.
on mieszka daleko ode mnie to niewiem co o mnie gadaja. nie dzwonia. nie interesuja sie. boli to i przykre jest; ale przynajmniej stresu mniej
gjoasia z tego co piszesz masz super Mame. dobrze ze cie wspiera!
samasamotna jeszcze wyjdzie na nasze. a to wszystko bedzie w papierach. jak nas potraktowali, on i jego rodzice moga sobie pogadac, my i tak mamy przewage bo prawde mowimy, niech robia te testy dna. tylko sie zblazni i jeszcze za badanie zaplaci (ok 3tys)to bedzie tez dobry argument np dla twojego bylego a na badania ma, to na wyprawke i alimenty tez

abundzu ja oprocz niekapkow avent kupilam tez jakis inny - cos a la smoczek tylko rozplaskniety i wieksza pozioma dziurka. taki smoczek Fifkowi pasil, ale owy niekapek okazal sie kapkiem... tzn. sam smoczek byl szczelny, ale z obwodki smoczka lalo sie jak nie wiem co. i nic nie pomagalo na to- zadne proby poprawiania i dociagania tego. wiec kubeczek zosdtal jako miarka kuchenna :-). a smoczek poszedl do smieci.
widze, ze masz niezle metody na swojego Smoka :-D:-D:-D
dobrze, ze dopadlas te antybiotyki, bo juz dosc sie nameczylas tym chorobskiem. zdrowiej nam teraz szybko :tak:
ja tez strawilam dluugie godziny na rozmyslaniach co zrobilam nie tak i czemu wczesniej nie zauwazylam, ze ex jest takim dupkiem. sporo czasu zajelo mi tez tworzenie tragicznych wizji poporodowych. samotne macierzynstwo itp. teraz te wszytskie mysli sa juz u mnie rzadkoscia. nie jestem z ex. nawet juz nie cche z nim byc. ale mamy synka i jakos trzeba bedzie to wszytsko ulozyc. nie wiem co bedzie jak sie z kims zwiaze, bo ex ma do tego chore podejscie. ale co bedzie to bedzie. dzis ciesze sie dniem dzisiejszym :-)

krropelka chcialabym byc juz na takim etapie myslenia jak ty. jesli ex bedzie chcial sie wydiwac z dzieckiem to nie bede mu tego utrudniac. ale bedzie mi bardzo ciezko bo jak narazie jestem wsciekla na niego.(ciekawe jak to bedzie wygladalo, dopiero po testach bedzi e myslal ze to jego dziecko?)

anowi ciekawe czy po rozprawie tez bedzie taki cwany..
no ja tez jestem ciekawa jak se zahcowa po testach..gdy bedzie wiedzial ze to jego dziecko . ale to juz jego problem mam go w dupie .nienawidze go!! mam tylko pretensje do siebie jak moglam uprawiac z nim sex...;/// i jak moglam z nim wogole byc..porazka..no ale czlowiek uczy sie na bledach teraz napewno nie zwiaze sie z taka zyciowa pomyłką.

tez sie zastanawiam jaki na rozprawie bedzie. jak sie zachowa. ale to dopiero zobaczymy, nie zgadniemy co bedzie. samasamotna mam pytanie ex tez jest nieletni?
ja ci powiem ze mi z ex dobrze bylo, nie sadzilam ze sie tak zachowa. on z charakteru jest spokojny i dlatego zastanawiam sie co pokaze w sadzie.

reklama
anowi tak jest w moim wieku...niewiem jak moglam kochac takiego nieudacznika...;(( choc z drugiej strony..dal mi corke ktora jestteraz moim szczesciem ..noo ja tez czesto mysle o tym jak sie oni zachowają ;]] ehe ale to juz ich interes my sie nie mamy czym przejmowac bo to nie my sie ponizymy wiec anowi glowa do gory my tam bedziemy mogli tylko wspolczuc im tej glupoty ;)pamietak ze to mymamy przewage:)

Do góry