reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

faktycznie dzis kazda chyba z usmiechem na ustach siedzi przed komp. ale to dobrze bo ile bedziemy plakac?
co do glukozy ja tylko kawe pilam z 1lyzeczka cukru, wszystko inne gorzkie. wezme ta cytryne ze soba moze mi pozwola i jakos to wypije

reklama
Dzisiaj już Was żegnaam miłe kolezanki :-) idę grzecznie spać bo spodziewam się pobudki wcześnie rano ;-) miłego wieczorka i dobrej nocki ... chłodnej :-)

nom ja tez humorek mam niezly . zgadzam sie z tymi zakupkami humor napewno pprawiaja;DD
anowi bedzie dobrze to naprawde nei jest takie zle , pozatym kazdy chyba znosi inaczej to . ;] moja siostra np nie dala rady tego wypic zwymiotowała i nie zrobila badania . ja jak juz pisalam wczesniej bez problemu;] wiec nei przejmuj sie ;p

gjoasia zakupy mi tez bardzo poprawiaja humor. teraz to tylko dla malej kupuje a to jakies spioszki albo cosik i lepiej mi; a jutro idziemy z siostra do szmateksu. jest u nas taki ze maja oryginalne znanych marek firm dzieciecych. jak nowe nie widac ze uzywane. teraz wiem ze bedzie dziewczynka to moze kupie jakas sukieneczke :)
to moja pierwsza ciaza a i tak mnie rozwalila psychicznie. ale dziecko to CUD i wierze ze tak jak napisala milkada po porodzie bede sie wiecej usmiechac.

anowi82 ty tak jak ja ja tez co chwile cos kupuje dla malego.dzisiaj kupilam fajne body w promocji mieli i mala przy okazji dostanie,
jak sie dzieciatko urodzi zobaczysz wszystko ci wynagrodzi :))

kurcze a ja jakos nie mam szalu na punkcie zakupow dla malego, czasami to nawet mam do siebie zal, ze jakos trudno mi sie pogodzic i zaakceptowac tego malucha, bo w koncu co ono jest winne. Mam wrazenie, ze on to czuje:-(

gdy malutka sie urodzi to pewnie czasu nie bede miec na smutki. dziecko niczemu winne nie jest.
tak szczerze ja nieraz jeszcze mam wrazenie ze do mnie nie dociera ze w ciazy jestem. czuje jak kopie chodze do lekarza. ale...
gjoasia milosc do dziecka przyjdzie z czasem. napewno. nie miej do siebie zalu. ja tez sie balam ze niezakceptuje mojego stanu. dopiero niedawno wogole zaczelam mowic o dziecku, z czasem bedzie lepiej

reklama
kurcze a ja jakos nie mam szalu na punkcie zakupow dla malego, czasami to nawet mam do siebie zal, ze jakos trudno mi sie pogodzic i zaakceptowac tego malucha, bo w koncu co ono jest winne. Mam wrazenie, ze on to czuje:-(
glowa do góry ja tez musialam sie oswoic ze obowiazek spadnie na mnie ze sie wszystko skonczy jesli chodzi o wychodzenie randki i wogole zycie znowuu do gory nogami ale wierze ze tak naprawde tak musialo byc bo wiem ze niektorzy naprawde chca miec dziecko i nie moga,wiec tzreba sie cieszyc a maluszek pewnie czuje twoj nastroj ale jak sie urodzi i go zobaczysz to bedzie najpiekniejszy moment i jemu bedziesz kiedys mowic z e go kochasz :)

Do góry