reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

asuzana dzielna jestes z tym sprzataniem :tak:. ja jakos od narodzin Filipka ciagle dostrzegam znaczne niedociagniecia w moim domku. tylko przed porodem wypucowalam chatke :zawstydzona/y:. a Paulisia duuza. moj Fifi ma teraz 68cm, ale pracowal na to ponad 7 m-cy.

reklama
KRROPELKA własnie przed chwila skńczyłam pastowanie podłóg ... jaki efekt to zobaczę dopiero rano bo teraz jest ciemno i jechałam ścierą po omacku ;-) w moim mieszkanku też ciągle masa zaległości ale staram się nie przejmować ... dzidzia najwazniejsza a reszta w wolnej chwili :-) ojejku to ciekawe ile Paulisia bedzie miała wzrostu w 7 miesiącu :-) to nic ... bedzie silna i duza i nie da sobie grać na nosie :-D

asuzana zamawiam jakas ladna fotke Paulinki z niedzieli :tak:. zreszta w ogole czesciej zamieszczaj aktualne zdjecia.uwielbiam patrzec jak dzieci rosna i zmieniaja sie:-)

Krropelka chyba juz koniec u Ciebie niemilych niespodzianek i chyba humorek lepszy?
samasamotna pytalam w medicorze ale tam nie robia usg trojwymiarowych. chyba mialas takie standardowe.
ja to juz trzy razy przeziebiona bylam w ciazy. raz to 2tyg mnie trzymalo. mi bardzo pomagaly homeopaty firmy boiron. a czosnek bralam w kapsulkach. takiego z warzywniaka nie zjadlabym. faktycznie sol pomaga ale jakie niedobre. lekarz mowil mi by szalwi nie stosowac. nawet na ulotkach jest napisane ze jest niewskazana kobietom w ciazy (sa jakies cukierki do ssania syrop)
Katerinka Gjoasia oby wam jak najszybciej przeszlo!
ja uciekam spac. dobranoc i kolorowych snow wszystkim zycze

anowi82 chyba koniec na dzis :-). bo jak dotad nic wiecej sie nie wydarzylo :tak:
dla mnie kiedy sie przeziebilam w ciazy to wszytsko odpadalo. leki ze wzgledu na dzidzie w brzuszku a cala raeszta ze wzgledu na okropne mdlosci... :no:. jeszcze wtedy bylam z ex i on na swoj bardzo nieporadny sposob sie o mnie wtedy troszczyl. zdecydowanie skuteczniej robila to jego mama :-D

Ja sobie ponadrabiam czytanie Waszych wcześniejszych postów i tez idę spać :-) ostatnio tempo było takie że nie sposób było ze wszystkim nadążyć ;-)
Zdrówka Wam życzę bo teraz jest bardzo bardzo potrzebne :-)

hej dziewczyny a ja wlasnie wrocilam ze spotkanie z moja nie doszla szwagierka:)
pogadalysmy spilysmy winko i hm zobaczymy jak to bedzie.
co do przeziebienia to juz widze kolejna lapie ale co zrobic takie pogody;
PENEGIRYKA to wspolczucia tatus taki madry ze az babcia musi sie odzywac.najlpeij zrobic a potem zwiac faceci
MLODA1 dzieki za rade ale czosnku nie zjem na sam zapach lece do lazienki:)
GJOASIA a jaki adres tych paczek i i le kosztuja,ja tez szukam na internecie ale tego tyle jest ze szok,
nadrobilam zaleglosci ale wszyscy spia to ja tez ide do juterka pappapa

reklama
Zaliczyłam niemiecki, jestem z siebie dumna :D Jeszcze tylko poniedziałek i jak się okazało wtorek i z głowy ;) Dzięki studiom jestem cały czas zabiegana i nie myślę o niepotrzebnych rzeczach.Co do fajków i picia, to rzuciłam z dnia na dzień. Jak zrobiłam test i się okazało, że jestem w ciąży od 6 tygodni, to byłam przerażona, że przez ten cały czas trułam swoje dziecko.

Samasamotna Widać, że dojrzałaś dzięki ciąży. Będzie z Ciebie dobra mama :)
gjoasia Nie martw się, nawet gdyby ex Cię tu znalazł (w co jednak wątpię) to ja bym mu nie radziła się wypowiadać, bo go wszystkie tutaj zrównamy z ziemią :p Także nie przejmuj się :)
Młoda1 Ja też dałam exowi numer konta i do tej pory nic się na nim nie znalazło :/ Dobrze chociaż, że Twój się jakoś poczuł.
asuzna Ja bioparox akurat lubię :p Zawsze go używam w razie przeziębienia i chyba jest nawet bez recepty, ale pewna nie jestem.
abundzu Co z Tobą? :>
Odnośnie tematu przeziębień, to tak jak napisała Panegiryka-nie można się rozkleić. Ja byłam w ciąży chora 3 razy. Wymęczyło mnie to fizycznie i psychicznie. Ryczałam jak głupia i wyłam mojej mamie, że ja nie chcę tego dziecka i najlepiej, żeby je oddać...Potem ona mi to przypomniała i było mi strasznie wstyd.

Ostatnia edycja:
Do góry