reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ojj wspolczuje przeziebienie w ciazy to okropna sprawa . kuruj sie;)))
a mi sie humorek chociaz poprawil malutka przedtem skopala mnie ichyba teraz sobie spi bo nie czuje jej:( probowalam sobie paznokcie jakos ladnie zrobic ale nie idzie mi cos i maluje tylo lakierem normalnie..;/mam nadzieje ze bede ladnie jutro wygladac;DD :)

reklama
ojj wspolczuje przeziebienie w ciazy to okropna sprawa . kuruj sie;)))
a mi sie humorek chociaz poprawil malutka przedtem skopala mnie ichyba teraz sobie spi bo nie czuje jej:( probowalam sobie paznokcie jakos ladnie zrobic ale nie idzie mi cos i maluje tylo lakierem normalnie..;/mam nadzieje ze bede ladnie jutro wygladac;DD :)
Na 100% bedziesz ladnie wygladac, tylko pamietaj glowa do gory i usmiech od ucha do ucha:-)

gjoasia wlasnie taki mam zamiar;)) szkoda tylko ze chłopa brak no alee;D wole byc bez niz z takim kimś;/
chyba wykrakalam z tym kopaniem bo mała znow zaczyna fikać;DD:-)

samasamotna pomysl, ze nikt Ci sie nie upije, ze jak bedziesz chciala wyjsc to to zrobisz, a jak bedziesz chciala z kims zatanczyc to nie martw sie, znajdzie sie jakis chlopak co z checia zakreci sie z Toba na parkiecie:-)

swiete slowa gjoasia:)) wiesz on bedzie zalowal. nie skromnie mowiac nie brakuje mi niczego. dalam rade ze wszytskim on powinien teraz blagac mnie na kolanach zebym wrocila ;] ale i na to przyjdzie czas ;-))

na gardlo dobra jest plukanka z soli kuchennej(1/2 lyzeczki na 1/2 szklanki przegotowanej, letniej wody), z szalwii lub z rumianku - polecam :)
Samasamotna bedziesz wygladala na pewno bardzo ladnie :) oby zabawa byla rownie dobra :)
Nie uwierzylam, ale jednak moj ex przyjechal :szok: przywiozl mi lozeczko, az w szoku bylam jak zadzwonil domofon i odezwal sie w nim moj ex ;-) prosil mnie o numer konta, chce wplacac pieniadze na Nikosia :szok: jestem w szoku, bo wczesniej nawet nie zapytal czy Nikos jest zdrowy, a teraz nagle cos takiego. Po ten numer konta chce wpasc w tygodniu, bo w nastepna sobote jedzie do Holandii (niby) i wczesniej chce sie spotkac, po co ? Coz jesli mam mu dac nr konta, musze sie z nim spotkac :/ Mial pretensje ze chce dac dziecku swoje nazwisko, a czyje mam dac ? jego? w zyciu! Z reszta juz o tym rozmawialismy, on daje imie ja nazwisko :) pozdrawiam i milego wieczorku zycze

mloda1 moze ktos mu przemowil do rozsadku:-). gratuluje, ze w koncu malenstwo doczekalo sie lozeczka:tak:.
samasamotna tez tak uwazam, ze jakby chcial wrocic to nie dosc, ze do Ciebie na kolanach, ale i do Czestochowy powinien sie udac:-D. A na weselu baw sie dobrze, ale i uwazaj na siebie!!!

mloda1 no wkoncu doczekalas sie lozeczka;DD :*** super:D ma wyrzuty sumienia wkoncu i bardzo dobrze . wyciagnij od niego jak najwiecej!!:)
gjoasia no powinien i to na kolanach:p szmaciarz ;/

Niestety pogoda sprzyja przeziębieniom i sama jeszcze bedąc w ciązy musiałam się ratować. Lekarz przepisał mi takie coś do psikania do gardła Bioparox ale nie wiem czy to jest na receptę, ohydne to jak diabli ale pomaga, nawet teraz jak byłam chora to tym psikałam. Poza tym witaminka C i tatnumverde do ssania :-) woda z solą też szła w ruch ... ratowałam się czym się dało. Powiem Wam że teraz było gorzej bo w ciazy to jeszcze jakiś miodzik czy czosnek a teraz mało co bo zaraz by malutkiej zaszkodziło.
Dzisiaj miałam dzień pucowania w domku bo w niedzielę zjedzie się masa rodzinki na chrzciny Paulisi. Cięzko było bo wczoraj dostała drugą szczepionkę i jest bardzo marudna już drugi dzien. Mam nadzieję ze jej do niedzieli przejdzie.
A poza tym moja córcia w ciągu 3 miesiecy urosła 13 cm :-) wyobrażacie sobie :tak: teraz ma 68 cm wzrostu i waży 7,5 kg. Normalnie jak bedzie rosła w takim tempie to w wieku 5 lat mnie chyba przerosnie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mloda1 gratuluje lozeczka:-) . nalezy sie Maluszkowi :tak:.normalnie jestem mile zaskoczona. widac facet czasem potrafi pomyslec i zrobic cos sensownego ;-)

Do góry