reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

KRROPELKA, widzę, że masz dzisiaj dzień kataklizmów. Może przynajmniej dzień dobrze się skończy, jakimś przyjemnym akcentem. A jeżeli chodzi o empatię, to myślę, że niektórzy co najwyżej znają takie słowo, ale nie znają jego sensu.

reklama
Gjoasia szukalam w FAQ i w ustawieniach ale niestety nic nie znalazlam :/ nie mam pojecia jak zmienic nick :(
Krropelka faktycznie nie masz dobrego dnia :/ ale moze jeszcze cos ciekawego sie wydarzy :) w koncu dzien sie nie skonczyl :)

uffff naszczescie mi zadzialalo kurde musze kupic nowy zasilacz bo jesczekomp mi sie spali i bedzie super..;/ ledwo zyjee robilam salatke odkurzalam i wogole jestem cala mokra ..;/ porazka co do papierosow to jatez palilam przed ciaza ale teraz mnie odrzuca i jak sobie o tym pomysle to mysle sobie jak moglam palic;D ehh zle sie czuje dawno nie bylam taka zmeczonap;/

ja z poczatku nie palilam, ale jak sie wszystko zawalilo to nie moglam sobie poradzic i siegnelam po papierosa, a pozniej bylo juz tylko gorzej. Mnie niestety nie odrzuca jak ja pale, tylko jak pali ktos inny.
Dziewczyny macie jakies rady na bol gardla. Normalnie z kazda godzina czuje sie coraz gorzej. Mam wrazenie, ze oczy zaraz mi sie zapala a gardlo jakbym miala obdarte ze skory:-(.
Dzisiaj dostalam paczke z ciuchami dla malenstwa. Jak juz wczesniej wspomnialam zakup zrobilam na allegro. Polecam wszystkim. Wpisujecie "wyprawka" i wyskakuja gotowe paczuszki z ciuchami. Sa rewelacyjne, jest ich bardzo duzo i w idealnym stanie. Jak je dzisiaj ogladalam z mama to az nam sie lzy w oczach krecily:))

Spróbuj wypłukać gardło wodą z solą, syfiaste, ale może przyniesie Ci ulgę. Jak mnie bolało gardło to musiałam brać antybiotyk, niestety.

Panegiryka dzieki za rade, mam nadzieje ze pomoze bo jest tragedia. W takim momencie oddalabym wiele, zeby byla kolo mnie bliska mi osoba, ktora przyniesie herbate i poda koc:-(

gjoasia, bardzo dobrze znam to uczucie. Przez całą ciążę byłam sama, teraz wróciła moja mama i naprawdę czuję się bezpiecznie, jest ktoś z kim można porozmawiać, kto zrobi mi herbatę. Ale przez wszystkie choroby, dolegliwości, itp. przechodziłam sama. Najważniejsze to się nie rozkleić w takich chwilach, bo przychodzą do głowy różne pomysły, które normalnie nigdy by do głowy nie weszły.
Zdrowiej jak najszybciej!

P.

gjoasia plukanka z soli jest pomocna, ale faktycznie paskudna. ja wiem jeszcze o syropie z cebuli - sieka sie drobno cebule i zasypuje cukrem, przykrywa i jak pusci cos trzeba go pic. nie wiem jakie jest dwakowanie, ale nie sadze by byly jakies ograniczenia (poza tym, ze mozesz nie moc w ogole tego sprobowac :tak:)
abundzu chyba Cie calkiem rozlozylo skoro ani slowa tu dzis nie napisalas. a jak Adasko?

reklama
gjoasia, bardzo dobrze znam to uczucie. Przez całą ciążę byłam sama, teraz wróciła moja mama i naprawdę czuję się bezpiecznie, jest ktoś z kim można porozmawiać, kto zrobi mi herbatę. Ale przez wszystkie choroby, dolegliwości, itp. przechodziłam sama. Najważniejsze to się nie rozkleić w takich chwilach, bo przychodzą do głowy różne pomysły, które normalnie nigdy by do głowy nie weszły.
Zdrowiej jak najszybciej!

P.
Mam nadzieje, ze nic glupiego nie przyjdzie mi do glowy, ani glupie telefony, ani glupie smsy;-). Teraz jestem na etapie herbatki i tantumverde. Na chwile pomaga...
Syropek z cebuli znam, ale to dopiero jutro bo nie mam skladnika:((

Do góry