Katerinka- widze ze Twoj numer telefonu jest rozchwytywany, szkoda, ze nie przez przystojnych facetow, a przez malo interligentne kobiety :/ to troche glupie pisac do Ciebie zebys sie odczepila od faceta, z ktorym Cie nic nie laczy
no coz moze to ten Twoj ex pisze zeby nutka zazdrosci w Ciebie wstapila, ale nie ma co gdybac bo i tak nic sie nie dowiemy
z reszta nie wazne, Ty badz spokojna !
Co do wypadania wlosow, ja zawsze mialam pelno kudlow na podlodze, moj ojczym(pedant) zawsze krzywo sie patrzy na mnie jak gdzies zobaczy wlos
Na szczescie jeszcze nie krzyczy, ale po minie wiem czego chce, wstaje i go podnosze, bo wiem, ze go to denerwuje
wlosy wypadaja, ale mniej sie przetluszczaja, a za kazdym razem kupuje inny szampon, tak dla urozmaicenia, przewaznie juz z odzywka, ostatnio kolezanka polecila mi olejek do wlosow Bio Silc, podobno wlosy sie po nim bardziej blyszcza, ale ja tam po swoich nic nie widze, tylko tyle ze szybciej sie przetluszczaja
a moze to wlasnie o to chodzi? Przeciez wlosy jak tluste to lsnia jak promienie slonca heh
Jakos od kilku dni mam wrazenie ze mi brzuszek sie zmniejsza :/ jakis taki maly mi sie wydaje, moze opada po prostu, ale jakis taki dziwny jest, na szczescie Nikos sie wierci, wiec wiem ze wszystko jest ok
Wczoraj poszlam zrobic sobie kolacje i padlam jak kawka, zasnelam kolo 21 i obudzilam sie po 12 godzinach prawie
o 8.30 zadzwonil budzik :/ w sumie dziwne bo nie pamietam zebym go ustawiala
Ale na szczescie nie mialam az tak duzo do czytania jak wczoraj. Pogoda dzil ladna moze gdzies wyjde, w co watpie
jestem jak nietoperz ostatnio wole wychodzic wieczorem nie wiem czemu :/