reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

oj ja relacje z rodzina mojego ex mam zle..;/ oni mnie nigdy nie lubili ;/ ale przestalam sie tym przejmowac;/
abundzu i tak malutka bedzie miala moje nazwisko:)))

reklama
ja w ciazy mialam z wlosami ok. po porodzie nawet jeszcze fajniej bo jakos mi sie mniej przetluszczaly. a jak Filipek mial 4 m-ce zaczely hurtem z glowy uciekac. poduszka we wlosach, podloga w lazience zaslana wlosami, wanna po kapieli oblepiona wlosem. a jak reka czupryne przeczesalam to pomiedzy palcami cale mnostwo. teraz Filipek ma 7m-cy ponad i wylatuja nadal tylko jakby mniej. jakis czas temu zaczelam brac silice na wlosy, skore i paznokcie. zobaczymy jaki to da efekt.

ja z niedoszla "tesciowa" mam swietne relacje. duzo duzo lepsze niz z moja wlasna mama. a partner mamy ex tez jest ok. mama ex pomagala mi skompletowac wyprawke. miala byc nawet ze mna przy porodzie, ale z przyczyn niezaleznych od siebie to sie nie udalo. do dzis jest tak, ze kazdego dnia gadamy przez telefon i czesto sie widzimy. a jak narzekam na ex to jego mama zaraz do niego dzwoi i go ustawia :tak:.dzis w ramach spaceru z Fifinkiem bylismy wlasnie babcie odwiedzic.
dla mnie o jest wlasciwie jedyna rodzina tutaj. bo wszyscy moim krewni mieszkaja w polsce.

moja nie doszla tez jest swietna poki co i nie narzekam,nie zabronie kontaktow z wnukiem nie tym bardziej ze mala tez lubia.
rozbraja mnie jej tekst ze ona sie za nas codziennie modli i na pewno kiedys bedziemy znowu wszyscy razem:) hm chyba jest juz za pozno na to

abundzu powiedzenia!!
samasamotna ja raczej unikam odzywek bo zbytnio mi obciazaja wlosy i przetluszczaja. ale jesli tylko pamietam to stosuje taki spray z aloesu- na skore glowy. ponoc wzmacnia cebulki.
ja tez uciekam spac. bo wczoraj ostro przegielam z siedzeniem po nocy. a Filipek nie mial litosci. o 7 stanowczo zazadal mleczka :tak:
a bezsenna cos dzis chyba senna byc musiala, bo jak na nia godzina mloda a tu ani widu ani slychu :-)
dobranoc

reklama
Do góry