reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

na to bym nie wpadła , miał szanse zeby sie pogodzić. jak ja kiedys sobie życie uloże to sie chłop obudzi.
ale ona na normalna po esach nie wyglada wiec tylko wspołczuć.:-)

reklama
pisałaś o wypadaniu włosów.ja mam takie w ciąży jakich nigdy nie miałam szok naprawde.
tylko ja jestem blada jak ściana na twarzy .to niby przez ten stres caly i cyrk.a tak jest o wszystko.juz sie pogodzilam z tym jakos ze zostaniemy sami wiec az tak to musi widac.

a ja scielam w tamtym roku zupelnie na chlopaka i mam lepsze fakt ale teraz chcialabym zapuscic i loczki zrobic ale cierpliwosci brakuje.
kiedys ta krzywda ti im bokiem wyjdzie i taka jest prawda. szkoda tylko ze musimy same pzrez to przechodzic ale ja sobie to tłumacze tak ze widocznie tak musialo byc ,,,, no bo co milosc i wogole nie mija z dnia na dzien

ja mam dlugie tak prawie do pasa. i mnie wkurzajak wyapdaja bo wypadnie mi 3 a wydaje mi sie jak by wypadlo z 20 ;/
no ale przeciez nie przestaje sie kochac z dnia na dzien oni teznapewno tesknie i pamietają tez maja serce tylko mezczyzni maja inne uczucia oni potrafia zyc bez kogos na kim im zalezy a my nie. :(

wiem, ze to juz dzis bylo pisane i to nie raz, ale i tak napisze - macie zawrotne tempo od wczoraj :tak:. dopiero udalo mi sie nadrobic dzisiejszy dzien :-)
abundzu super fotka. tak usilowalam sie wpatrzec w szczegoly i na tyle ile bylo widac dochodze do wniosku, ze faktycznie Adasko odziedziczyl urode po mamusi :tak:
gjoasia super synek!!! :tak:. ale to tak jak kiedys bezsenna to napisala: zeby miec idealnego faceta trzeba go sobie urodzic :-D. powodzenia u lekarza
katerinka111 no to ta pani dowiodla swojego poziomu... brak slow :no:
co do rozstepow to zgadzam sie z bezsenna, ze to w duzej mierze kwestia genetyczna. ja stosowalam mustele i zgadzam sie z opnia, ktorejs z Was (wybaczcie, ale przy tym tempie na forum to juz nie pamietam ktorej :zawstydzona/y:), ze to drogi kosmetyk a zeby to bylo jakies cudo na kiju to nie moge powiedziec. faktem jest, ze milo sie tym smarowalo i ladnie pachanialo. ale czy to jest warte ponad 100zl??
dlugo mialam gladziutki, idealny brzuszek. w pewnym momencie wylazl mi jeden malutki rozstepik i sie nim bardzo przejelam. teraz wiem, ze jeszcze nie bylo czym. bo w ostatnim miesiacu brzuch prul mi sie w oczach. doslownie... kazdego dnia mialam jeden rozstep wiecej. a przez cala ciaze smarowalam 2 razy dziennie a w koncowce to nawet 3 razy. no i mam brzuchola w zebre :-(. cycki i tylek mi oszczedzilo. na biodrach jakies dwie miniaturki rozstepow.

samasamotna imie możesz podać jakie chcesz ale nazwisko córeczka i tak dostanie twoje bo jesteś niepełnoletnia. Z tego co mi wiadomo to tylko tak może być rozstrzygnięte w usc jesli nie osiągnęłaś pełnoletności. Jak w sądzie to nie wiem, ale skoro cię czeka rozprawa to to chyba nie jest najwiekszy problem jakie podasz naziwsko bo i tak potem końcowo sędzina to roztrzygnie. A tak poza tym co z którego jesteś marca? Ja jestem z 5, a bezsenna z 4.. to może ty 3 albo 6? :-D

katernika to ci tupet. Ja pamiętam jak kiedys siostra ojca Adaśka do mnie zadzwonila że mam mu się pzowolić widywać z synkiem i to jest rozkaz i po mnie pocisnęła równo. A potem jak sie spotkałysmy na żywo to taka kochana przymilusińska i mówi ,ze nic do mnie nie. Na szczęscie po jakims czasie jej stosunek do mnie i calej sprawy sie zmienil. Dodam ,ze sama jest samotna matka.
A jak ktos sie popieprzonym urodził to mu nawet kij w oko nie zaszkodzi :tak:

a co do włosów to mi w ciązy wcale nie wypadały.. za to jak karmiłam to linialam przed pół roku jak przeciegnełam palcami po włosach to mi garść zostawałą :tak:

no wlasnie i my musimy z tym zyc i do tego trzymać fason a oni w d...... wszytsko a potem kochane tatuski!!! i wiecie co nie ma reguly czy mlody czy stary my tarfilismy na totalnych głupków bo wczoraj chodzil temat ze po 30 a co to sa chyba najgorsi mamisynki i wygodnisie ja mojego tak moge tak okreslic jak nie wiedzial o malenstwie bajka i zmienial zdanie diametralnie bo niby czar prysl
:szok:

reklama
sluchajcie a jakie macie relacje z ich rodzinami??? bo tego to nie powiem dzwonia rozmawiaja widujemy sie bo o ni nie chca starcic kontaktu.w koncu sa dziadkami i iest ciocia. tak widze ze to szczere jest bo pzreciez jak by nie chcieli to by nie mieli kontaktu ??

Do góry