reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

krropelka ty nie przesadzaj z tym leniuchowaniem bo jak synus wroci to sie nie przestawisz na jego tryb:DD
a tak szczerze to leniu**** ile sie da poki mozesz!!:):-)
ja dzisiaj mialam calkowity dzien lenia :]

reklama
Krropelka tez mi sie marzy dzien, kiedy bede tylko ja i ja, no i moze kieliszek wina i papieros. No i pilot od tv :)

A ja musze sie wam pochwalic, ze odkad zaczelam karmic malego butelka tzn od wczoraj moim mlekiem oczywiscie, to maly jest duzo spokojniejszy, zdecydowanie lepiej spi, i ja jestem szczesliwsza, nie chce zapeszac, ale dzisiaj bylo cudownie. Teraz przynaj mniej wiem, ze sie najada. A tak wogole to mam dosc malo pokarmu, i musze pobudzac laktacje, wiec siedze w domu i odciagam mleczko, i mam nadzieje ze bedzie lepiej. A teraz maly jak je z butelki to przynaj mneij sie tak nie zachlystuje i nie polyka powietrza, wiec nie ma gazow, wiec mam nadzieje ze kolek tez miec nie bedzie. Eh, rozpisalam sie, bo maly spi, a ja w koncu zrelaksowana i znalazlam chwilke.

Bezsenna ty juz powinnas na porodowce byc, rodzic marsz :)

Milkada co tam u was????

Kabaretka O nie, ja dopiero za 2 godziny mogę zacząć rodzić ;) Za kieliszkiem wina i papierosem to ja tęsknię już od dawna, no ale niestety... Muszę swoje przeczekać.
Samasamotna U mnie jest tak, że ja nie wiem, czego się spodziewać po exie i jego rodzinie. Tzn. wiem, że po nim to wszystkiego najgorszego, ale ogólnie ich podejście do mnie i do Kubulka po porodzie jest dla mnie jedną wielką niewiadomą, dlatego ciągłe zastanawianie się nad tym nie daje mi spokoju.

Jak widzicie jeszcze nie rodzę, a mój termin powoli mija, co mnie cieszy ;) Każdy dzień jest ok, tylko nie 12 lipca, kiedy to poznałam exa. Ble... Żałuję tego bardzo, bo to było tylko rok temu, no ale czasu się nie cofnie już. Może w przyszłości będę mądrzejsza.

Ostatnia edycja:
Bezsenna to moze jutra uda Ci sie urodzic, jest 13 i moze okazac sie Wasza szczesliwa liczba:-).
Ja mam termin na 17 pazdziernika, ale obstawiam 3 daty: 2, 10 lub 15 bo sa to moje urodziny + imieniny i urodziny mojej mamy. Zalezy jeszcze wszystko od lekarza kiedy leci do Stanow bo postanowilam, ze moze sie walic i palic ale on musi byc przy porodzie.
Kochana odpoczywaj i relaksuj sie bo to juz ostatnie dni, albo godziny w pojedynke. A co do ex to szkoda czasu i nerwow zeby sie zastanawiac jak bedzie bo i tak nic mysleniem nie zmienisz a tylko sie stresujesz. Wszystkiego dobrego!!!

bezsenna nie mysl o nich szkoda nerwow ja ich juz olalam to jest dla mnie rodzina idiotow :)
ja mojego exa poznalam we wrzesniu..i na wrzesien mam termin.
kabaretka fajnie sie czyta jak piszesz jak jestes szczliwa z kubulkiem :) a jak ex ? masz z nim kontakt??

Gjoasia Lubię trzynastkę :) Dlatego też myślałam o tej dacie (już wspominałam, że mam schizy na punkcie dat). Ale tak właściwie to teraz już mi wszystko jedno kiedy :)
Taka cisza pewnie przez tą znienawidzoną już niedzielę ;)
Samasamotna To też niezbyt fajnie z terminem porodu i z exem :/ Ale za jakiś czas już nie będziemy zwracać uwagi na exów i ta data będzie nam się kojarzyć tylko z narodzinami naszych dzieci :)

Zapomniałam napisać, że pobolewa mnie kręgosłup w dolnej części pleców. A wcześniej mnie nic nie bolało. Może to jakiś znak ;) Jak myślicie?

Bezsenna dla mnie tez wiele spraw z eksem i jego rodzina byly niewiadome przez dlugi czas, nie wiedzialam jak sie sprawy potocza, ale jak wiesz, mam zupelnie inna sytuacje, bo moj eks to dobry czlowiek i jego rodzice tez.

Samasamotna ja mam Mikolaja, a nie Kubusia :) A z eksem mam dobry kontakt, uczucia wrocily jak sie zobaczylismy po pol roku nie widzenia, ale teraz jest ok, on zakochany w malym niezwykle, chociaz martwi mnie cala ta sytuacja, jako ze on jest Anglikiem, i tam tez mieszka, wiec mimo najwiekszych checi ciezko jest mu byc 100% tata, pomimo, iz bardzo chce i sie stara.

reklama
Do góry