no forum ruszylo pelna parą i fajnie ze kazdy pisze chociaz juz nie pamietam co mialam komu odpisac,zmeczenie robi swoje
agugucha no w nocy pare razy wstawalam do niego ale za to od 20 dzisiaj plakal i dostal jakies czerowne plamy na calym ciele,i nie wiem co to za paskudztwo
.i rano musze isc z nim do lekarza.wezme go na rece i pojde,
kasia ja wiem ze mala teskni ale ja bym sie z ex pozabijala,tyle z nim przeszlam ze naprawde,ale jak slysze z dolu moich sasiadow ktorzy tluka sie przy dzieciach i wyzywaja a te dzieci potem chodza na dwor i sobie kurwuja pod nosem to ja mam chyba zapewniony lepszy komfort psychiczny dzieciom,zobaczysz jak urodzisz twoj tok myslenie sie zmieni
mloda zawsze sie cos musi dziac ,idz koniecznie do lekarza i daj znac co ci powiedzial
krropelka no moj kubus to prawdziwy cyc i je na okraglo :-).ciuszki ktore dostalam na chrzciny sa juz dla niego za male i wogole kawal chlopa z niego ,
a ten twoj nie grzeszy rozumem,nie mysli ze potem w razie co z fifkiem ty sie bedziesz meczyc,jak juz dziecko chore jest to juz naprawde,wszystko jest do gory nogami ale chociaz z drugiej strony sie nim zajmie a nie jak nie ktorzy exowi i tatuski od siedmiu bolesci,moj np ma milion powodow i nie umie kompletnie nic zrobic przy malym i juz nawet corcia nasladuje co robi ex jak maly placze
carla powiem ci ze moj ex tez siedzial i na 8 lat znowu ma isc siedziec ale jesli chodzi o corcie umie sie teraz nia zajac i nie ma to wplywu jego siedzenie.ale wiem ze kazdy jest inny,skoro masz swoje powody to tak musi byc
tak sie dzisiaj zastaanawialm jak napisalas o tym kochaniu,ja bylam z 1 ex ponad 8 lat,boze jaka to byla milosc,potem nienawidzilam go i do teraz jak robi mi jazdy nie mam pozytywnej emocji do niego,zniszczyl wszystko co bylo miedzy nami i jeszcze mowi ze nas kocha,
i mysli ze moglibysmy byc razem...
martusia i to jest robienie po zlosci ,w dupie ma z kim ty pojedziesz i jak,WIEC NIE MA JAK LICZYC NA SAMA SIEBIE i ja go na twoim miejscu juz o nic nie prosila,lachy nie robi,jak kazdy zjeb genetyczny bez uczuc!!!!!!!!!!
a ja dzisiaj wezwalam lekarza do domu na wizyte,mam mocno nadciagniety miesien szyi i karku ,jak mi nagniotl to myslalam ze dam mu skopa
.chcial na jakies zastrzyki ale nie ma mowy,karmie i nie chce nic,wiec poki co zimne oklady-ulga na calego ,mascie przeciwbolowe,big szal na szyi i zero dzwiganie,dal mi tydzien jesli nie minie na jakies przeswietlenie i wtedy juz nie bedzie innej opcji. jednak maly ze swoja waga to juz jest za duzo ale nie mam wyjscia,i pyta sie a pani tu sama,to mu powi,co i jak a on sie zdziwil i mowi to sie pani wycierpi ale ja bym zadzwonil po tatusia wspanialego i łaski nie robi,jasne,ten to tylko umie piwo pic,nie potzrebuje jego pomocy i ani mi sie sni tu go ogladac,