reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

edi pisze:
Jak posłuchałam historii wczasowych moich rodziców to zamarłam,potwierdziło się,że moja bratowa jest typem choleryka,w połączeniu ze schizofrnenikiem i innymi chorobami psychicznymi...
Edi moja niestety też, na szczęście już była bratowa. Szkoda mi tylko mojej chrześnicy,że musi dorastać w atkim otoczeniu,a my nawet nie możemy jej zobaczyć :(

reklama
Witam

Całą noc miałam potworne bóle brzucha, od rana macica napięta i w ogóle nie puszcza. Boli mnie jakbym miała pierwszy okres....cholera co jest?...nospę wzięłam, ale czy pomoże....

U mnie wyszło słonko ale wiec może jednak zalicze dziś pranko a jutro prasowanko dzidziusiowych ciuszków :laugh:

Co do upławów to ja je też mam już bardziej obfite niż do tej pory ale poprzednim razem (przy Krzysiu) tez tak miałam i jest to normalne tak jak pisze mycha. No chyba, że są one koloru żóltego i o nieprzyjemnym zapachu no to wiadomo, że nic dobrego nie wróżą!

Megi ja jeszcze w kwestii tego pokarmu u koleżanki,mnie się chyba pomylilo i trzeba odciągąć w "odwrotna" stronę ;) czyli 3-5-7 ;) przepraszam,ale myslę,że to coś pomoże ;)

Aniu,ja miałam nadzieję,że dziecko choc troche ją wyciszy,a tu klops.Mama mówiła,że jej było wsytd przed sąsiadami w hotelu 8) przykre jest to,że ona nikogo nie szanuje,nikogo :( a mój głupi brat poddał się jej całkowicie :-[

edi ja wczoraj dzwoniłam do tej koleżanki i ona mi powiedziała, że była u niej pani psycholog i powiedział jak ma sobie ściągać pokarm i ma już pierwszy sukces, bo pani psycholog powiedziała, że jak będzie miala mleczka na dnie słoiczka to już dobrze a ona naściągala prawie pół :) Więc chyba wszystko jej się ułoży.
A i jak dobrze pójdzie to już jutro wypiszą ją ze szpitala i ujrzy swoją dzidzię :D
Tak się cieszę, że u niej powoli się zaczyna wszystko wyjaśniać. A ijak znią wczoraj rozmawiała to była już wcałkiem innym humorze - nie płakała.

Megi,ciesze sie razem z Toba. :D Super,ze u kolezanki wszystko ok. :D

Dzieki dziewczynki za odpowiedzi w sprawie uplawow. ;)
Mnie znow boli w podbrzuszu,no i zaczyna mi juz tak to dokuczac,ze normalnie szok. :( Wiem wiem marudze,ale taka dzis fajna pogoda na spacerek,a ja musialam szybko wracac do domku,bo juz prawie sie ruszyc nie moglam... :(

Megus,to tak jak mnie praktycznie przez cala ciaze nic nie bolalo,tak teraz uhm... :( Ale kurcze,mysle,ze silna ze mnie kobietka (patrzac na to,co juz przezylam w ciazy ;) ),wiec mysle,ze i to zniose. :)

Teraz będzie bolec nas miednica i kości biodrowe,bo się rozrastają żeby dzidzia mogła przejśc.Ja chodze od tygodnia niewyspana i niemogę się wyspac.Meczy mnie zgaga,co oznacza że dzidzia urodzi się z włoskami.Na usg też mi powiedziała że u małej widac włoski.

reklama
Do góry