reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Agutka, u mnie oznaczały kolejne pojawienie się bakterii,dostałam globulki ale nawet nie wiem jakie bo dopiero jutro musze isc po receptę,gdyż roztrzepotana położna pieczątki zapomniała.

reklama
a ja wczoraj wieczorem nie mogłam usnąć.. dowiedziałam się że mój bardzo bliski znajomy ( ciężko nazwac go przyjacielem ale prawie) umarł.. umarł po cichu, tak żeby nikt nie wiedział dlaczego..
bardzo to mną wstrząsnęło.. póki co ciężko mi sie szykowac na przyjście małego...
ale mój maz już mi wyjaśnił, że takjuż bywa w przyrodzie.. ktoś odchodzi, ktoś przychodzi.. jedna.. smutno mi..

Agamamaani,przykro mi... Ale najwyrazniej tak musialo byc... Niestety... :(

Ania,ja Ci wierze. ;) W sumie w ciazy mialam tylko 2 razy jakies globulki,no i caly czas Feminatal... A wczoraj,jak mi doszedl ten magnez,to normalnie sie wscieklam,bo nienawidze tabletek,hehe. ;) Ale czego to sie nie robi dla dobra Dzidzi. :D

Zostalo Nam 40 dzionkow!!! ;D

Ja to jednak mam chyba spóźnoiny zapłon, dopiero dziś odkryłam ten wątek, jakoś wcześniej tu nie zaglądałam...
Ja mam za mało czerwonych krwinek i musze łykac żelazo ferrogard (czy jakoś tak nie chce mi sie isc sprawdzać) i tak mi jest po tym niedobrze, że hej...
A nogi też mi okropnie puchną ale ciśnienie mam niskie a ryzyko jest wtedy, gdy ciśnienie jest powyżej 140
:)

Agamanni - przykro mi....naprawdę to smutne...

Ja idę w piątek do lekarza. Jutro muszę zrobić badanie moczu. Jestem strasznie ciekawa ile malutki już waży. Wkleję zdjęcie mojego brzuszka. To zdjęcie zrobiłam teraz w Ustroniu jakieś 5 dni temu

Hejka ;) a na Śląsku słońce wylazło no ;)

Ja byłam dzisiaj rano na badaniach tzn mocz, morfologia, antygen HBS i gin zlecił mi też ostatnio żeby zrobić glukozę naczczo, bo cały czas mam powiększone leukocyty :p zobaczymy.
Co do upławów to ja też mam. Czytałam że pod koniec ciąży się zwiększają ale u mnie to chyba znowu infekcja sie wdała, tym bardziej, ze byłam pare razy na basenie ::) wizytę mam w piątek wiec sie dowiem no i nie mogę sie juz doczekać żeby usłyszeć co tam u malutkiej ;D

Adasia trzymaj sie bo u ciebie to akcja moze sie zacząć w kazdej chwili ;)

reklama
Witajcie babeczki ;)
rodzice odesłani,kot na "wybiegu" a ja w końcu moge zasiąść do kompa ;D

Jak posłuchałam historii wczasowych moich rodziców to zamarłam,potwierdziło się,że moja bratowa jest typem choleryka,w połączeniu ze schizofrnenikiem i innymi chorobami psychicznymi...

W kwestii puchnięcia to nie puchnę,ale nawet gdyby to u mnie się tez nie wysyła do szpitala.Mały kopie wciąż i wciąż z pewna namiętnością w prawy bok ;D

Margolis trzymam kciuki ;)

Do góry