reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
hmmm...ja mam stopy jak zawodnik sumo od jakiś prawie dwóch miesięcy....i nawet nie wspomniał mój gin o szpitalu...(chyba się cieszę ;)) ...chociaż nie wiem czy powinnam...

Margolis trzymaj się  :)

Megi w ogóle Ci nie puchną?

Mnie też nie puchną,A wiem że u mnie kładą.Może to zależy od lekarza,moja koleżanka musiała tydzień leżec aż zejdzie opuchlizna.

Margolisku pewnie ze będziey trzymać kciuki ;) na pewno bedzie wszyzstko OK, dobrze ze twój gin się przykłada do swojej roboty.Trzymaj sie ;) :)
A lekarze dlatego kierują do szpitala bo puchnięcie nóg może być objawem stanu przedrzucawkowego ;)

Witam.
Pogoda jaka jest każdy widzi, u mnie niby nie pada ale jest pochmurno i jakby trochę zamglone. Martwię się bo mo małżonek dziś w nocy pojechał (samochodem) do Gdańska na szkolenie i wracał też będzie w nocy. Nie lubię kiedy jeździ w tak długie trasy - niby jest bardzo dobrym kierowcą ale ja zawsze się martwię a do tego jeszcze ta dzisiejsza pogoda :(
Własnie miałam też dziś wstawić pranko dzidziusiowych ciuszków ale chyba sobię daruję bo mi one nie wyschną na dworze, a nie chcę suszyć w domu.
Więc moje dzisiejsze plany to nudzenie się, choć przyznam że z Krzysiem to się raczej nudzić nie da :laugh:

I kolejny chłodny i deszczowy dzień przed nami :)
my już po wizycie kontrolnej, wczoraj Pzremuś dla odmiany skopał panią ginekolog przy usg, co mu będzie jakaś obca pani zaglądać do mamusinowego domku ;) dzielny chłopak :)
póki co szyjka zamknięta, rozwarcia brak,a następna wizyta za 3 tygodnie.
Wyniki badań średnio w normie, znów jakieś piepr.one bakterie w moczu, poza tym mało żelaza w krwi i czerwonych krwinek, mam więc brać dodatkowo żelazo, jeść dużo wątróbki i szpinaku (bleeeee) i warzyw strączkowych.
Mycha, ja miałam na skierowaniu wpisane samo hbs, a co do ceny to nie wiem bo miałam robione "kompleksowo" badania (morfologia,mocz,hbs) i płaciłam o dziwo mało bo 31 zł. Mam nadzieję,że to już ostatnie badania "przed".
Miłego dzionka wszystkim obolałym mamuśkom :)

Dzein dobry wszystkim Mamusiom. :)
U nas dzis zapowiada sie sloneczny,ale nie upalny dzionek. :D Zauwazylam,ze ostatnimi czasy zwiekszyly mi sie uplawy,eh... Mam nadzieje,ze niczego zlego nie oznaczaja. :)
A tak poza tym,to moglby juz byc poniedzialek,bo wtedy dostane wyplate,hehe. :D

Mychus,mi lekarz np. kazal zrobic badanie na antygen hbs i to bedzie mnie kosztowalo 18zl. :)

Milego dzionka wszystkim Mamusiom! :D

Hej ! ale sobie pospałam ::) Strasznie bolą mnie biodra a mały okropnie dokazuje.U mnie adrenalinka rośnie ,bo jutro idę na ściągnięcie krążka(pessara)Życzę sobie żeby poród szybko się rozkręcił , bo już bardzo cierpię, najgorzej w nocy te stawiania macicy i skurcze budzą mnie .Biorę sporo no-spy ale to nic nie daje

reklama
Do góry