reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Hejka ;) dla mnie ta pogoda jest super!

Agutko jak to wg miesiączki masz 36 tydzień? ::) to wg czego masz ustawiony suwaczek? ;)

Aniu
to badanie na HBS to sie dokładnie nazywa antygen HBS tak? bo w moim laborat. robią na antygen HBS i HBS i te badania różnią sie ceną? ::)

Ja dzisiaj obudziłam sie a raczej mała obudziła mnie po 5.00 rano.Na żadnym boku na którym leżałam jej nie odpowiadało, no i tak kręciłam się chyba do 8.00 i znowu zasnęłam :p a gdy sie znowu obudziłam to poczułam cholerny ból w podbrzuszu taki przeszywający że nie wiedzialam co się dzieje ::) :p teraz jest OK ale nie wiem jak mam traktować takie napady, zapytam gina dopiero w piątek :p

reklama
A do mnie jadą rodzice z trobami pelnymi jabluszek i malinek ;D mniam ;D
Byli na wczasach i pewnie mają wiele do opowiedzenia,a do porodu to już mnie razej nie odwiedzą,dopiero po ;)

Dziewczyny proszę o spokój ;) póki szyjki są twarde i długie, a dzidzie przy skurczach się wiercą to wszystko jest ok ;)

Moja szyjka nie jest długa ,jest krótka ale co najważniejsze zamknięta.Wróciłam od adwokata.pani mnie posieszyła:proszę się nastawic że możemy przegrac ,ale niech pani się teraz niczym nie przejmuje tylko ciążą:Troche mnie dobiła,ale cóż adwotak z urzędu. :-[

Renee,narazie nie,bo podczas badania nie zauwazyl nic niepokojacego... Ale to od tych napinan macicy,czyli od tego,ze nasz organizm szykuje sie do "wypchniecia" Dzidzi. To sa,chyba,te skurcze przepowiadajace zblizajacy sie porod... Mam brac ten magnez,o ktorym pisalam i spakowac torbe,no a gdyby mnie cos znowu niepokoilo,to isc do szpitala na KTG...

A najlepsze jest to,ze nie dal mi zaswiadczenia do szkoly rodzenia,debil. :mad: :p

A mojemu lekarzowi nie spodobały się moje opuchnięte stópki i jutro idę do szpitala. Będzie mnie szczegółowo badał ale obiecał, że jak będzie dobrze to jeszcze wypuści do domu. Póki co trzymajcie kciuki! Dam jakoś znać - pospisuję nr telefonów z kontaktów. Pozdrowienia i trrzymajcie kciuki!

reklama
Margolis...czemu Ciebie lekarz zawsze kładzie do szpitala, żeby robić wyniki? :) ja miałam miesiąc temu tak potwornie opuchnięte nogi, że z bólu w nocy nie mogłam spać....i robiłam wyniki w lab.

a poza tym...wszystko ok?...szyjka trzyma? i jak dzieciaczki ułożone?

Do góry