reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SAME dobre wieści

reklama
Dziękujemy dziękujemy! koleżanka miała termin na 1 maja,ale w środę miała cesarkę i mały już na świecie:-)Jeszcze jedna ciężarówka czeka w kolejce,ale termin dopiero 20 lipca.

KasiaDe - moja przyjaciółka ma też termin na 08 maja:-):-)
a kolejna na 11 sierpnia:-)
i też doczekać się nie mogę, w maju będzie Jaś a w sierpniu Iga:tak:

I u mnie dobre wieści:tak:siostra przyjechała z Angli:tak::tak::tak:oczywiście tylko na weekend w poniedziałek w nocy leci sporotem, ale jest:-):-)zołza jedna nikomu nic nie powiedziała, mama mi dzwoni wiesz kto przyjechał, ja na to kto? a ona Kasia, ja na to jaka Kasia, a mama no nasza:-D:-D:-D:-D

Super ze siostra przyjechala ja kiedys zrobilam identyczna niespodzianke mojej rodzinie:tak:Mama jak mnie zobaczyla plakala siostra krzyczala :-D hehe :-D

reklama
Kicrym, na pewno super niespodzianka. U mnie kiedyś tak zrobił wujek - wiedziało cześć rodziny, oprócz babci, czyli jego mamy - to była radość:-)

Do góry