reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sama nie wiem juz czy to mozliwe

reklama
Zrobiłam rano test ponownie. Negatywny. Nic już niewien . Piersi bolace nabrzmiale brak okresu. Jak do jutra nie dostanę to lecę na betę. Może test nie wyszedł bo wieczorem wypiłam do kolacji 2 szkl wody a w sumie w nocy nic nie siusialam.

Zrobiłam rano test ponownie. Negatywny. Nic już niewien . Piersi bolace nabrzmiale brak okresu. Jak do jutra nie dostanę to lecę na betę. Może test nie wyszedł bo wieczorem wypiłam do kolacji 2 szkl wody a w sumie w nocy nic nie siusialam.
Beta byłaby najlepsza..ja jak chciałam widzieć dwie kreski wszystkie objawy mi się pojawiały. Życzę Ci ciąży ale czasem nasza psychikę daje nam złe znaki.

Niestety w środę na wieczór zaczęłam plamić najpierw delikatnie później się rozwinęło.. straciłam nadzieję ale mimo to poszłam na betę wczoraj wynik 5.11..
Już po wszystkim druga ciaza którą utraciłam...
Zadaje sobie w myskach pytanie dlaczego znowu ja?? Może gdybym nie sprawdziła testem, bety nawet bym nie wiedziała.. potraktowałabym jako spóźniona miesiączkę...Ale niestety wiem że to moja druga kruszynka...serce boli...

reklama
Niestety w środę na wieczór zaczęłam plamić najpierw delikatnie później się rozwinęło.. straciłam nadzieję ale mimo to poszłam na betę wczoraj wynik 5.11..
Już po wszystkim druga ciaza którą utraciłam...
Zadaje sobie w myskach pytanie dlaczego znowu ja?? Może gdybym nie sprawdziła testem, bety nawet bym nie wiedziała.. potraktowałabym jako spóźniona miesiączkę...Ale niestety wiem że to moja druga kruszynka...serce boli...
Kochana zrób sobie badania, masz betę więc potwierdzenie że druga ciąża była, więc lekarz powinien skierować cie na badania. Czasem wychodzą mutacje i wystarczy brac zastrzyki i ciążę się donosi. Bardzo współczuję, wejdź na wątek ciąża po poronieniu, mi bardzo dziewczyny pomogły.

Do góry