reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
wyglada ciekawie.

ja jestem wlasnie po domowym spa...mmm...na relaksie klade sie juz tylko i reaksuje przy filmie w objeciach mojego dzolero- dobrej nocki:):-)

Pati zdaj relacje jak bylo...ile kosztuje taki weekend w spa? musze na 30 stke poprosic taki prezent:tak:

miejsce super...mila obsluga...pozwolili byc nam 4 godziny wczesniej i jeszcze 3 dluzej jak doba porzewiduje...bez zadnych oplat :) jedzenie pychaaaa...jedyne do czego moglam sie doczepic to ze nie ma basenu...Spa profesjonalne...dobre sprzety i kosmetyki...ceny naprawde okay...pedicure 90 zl. peeleing kawitacyjny 120 zl.mialam z dodatkowym dotlenianiem w cenie jednej :) plus kumpela wziela masaz swiecami-160 zl.. obiad w zestawie z 3 dan 50 zl.salatka grecka 25.poprosilysmy na kolacje jedna na pol bo bylysmy jeszcze po obiedzie najedzone i jak nam przyniesli to normalnie ajk dwie porcje... woda z cytrynka i mieta do kazdego posilku gratiss-cala karafka...naprawde dobrze mi tam bylo :)

za 5 zabiegow po 2 razy pedicure,dwa razy ten peeleng z maseczka itd,plus magdy masaz plus obiad,kolacja,kawa i piwko no i pokoj to 1200zl.niecale...

reklama
podoba mi sie jeszcze bardziej...bo sadzilam, ze to drozsza przyjemnosc..chce to na moja 30 stke...tylko teraz czy uda mi sie to jakos zgrac z urlopem A...by ktos sie zajal dziecmi...pozostaja jeszcze , sis

Do góry