slowo!!! nawet jak bylismy w cieplych krajach...szybko mnie slonce "bierze" i od razu na braz...a tu taki klops...wogole pierwszy raz mnie piekla:O kiedys raz mi tylko luszczyla sie z nosa...ale nigdy nie schodzila, nie tylko z plecow...z nikad
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia to i ja Cie zdziwie-mi pierwszy zeszla w tymroku skora po Bulgarii..A tak tez mam ze sie opalam od razu na brazik
A tym razem to bylam spalona wpierwszy dzien-slonce tamdaje niemilosiernie... dlugo sie luszczylam ))))))) Dlatego tak chetnie poddalam sie peelingowi w Spa
A tym razem to bylam spalona wpierwszy dzien-slonce tamdaje niemilosiernie... dlugo sie luszczylam ))))))) Dlatego tak chetnie poddalam sie peelingowi w Spa
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja ostatnio zamawiałam rózne cuda maseczki itp z Sklep BingoSpa - Bingo SPA Sklep BingoSpa i sa super a i ceny tez
patrycja24berlin
Uwielbiam rozne sole do kapieli...wlasnie wwczoraj zrobilam maly zapasik
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny zmieniacie zapachy na zime? w sensie perfumy?
Czy któras podobnie do mnie uzywa juz przeciwzmarszczkowych kremów?
Czy któras podobnie do mnie uzywa juz przeciwzmarszczkowych kremów?
patrycja24berlin
Syla ja nie rozrozniam perfumow na zimowe i letnie )
a kremy mam rozne...chodz tych przeciwzmarczckowych pod aoczy uzywam najrzadziej )))
a wczoraj ogladalam taki program o kremach...testowali biothermic 48€,Vishi 14,5€ i tani krem z sieci DM z lini Balea 2€ (ktorych produkty bardzoooo chetnie uyzywam...)no i wygral najtanszy czyli Balea...mam sporo maseczek tej firmy,krem na noc,ampulkido twarzy,sole do kapieli,plyny do mycia-rewelacja!!!!
a kremy mam rozne...chodz tych przeciwzmarczckowych pod aoczy uzywam najrzadziej )))
a wczoraj ogladalam taki program o kremach...testowali biothermic 48€,Vishi 14,5€ i tani krem z sieci DM z lini Balea 2€ (ktorych produkty bardzoooo chetnie uyzywam...)no i wygral najtanszy czyli Balea...mam sporo maseczek tej firmy,krem na noc,ampulkido twarzy,sole do kapieli,plyny do mycia-rewelacja!!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja też nie dziele tak perfum ale ostatnio o tym słyszłam więc pytam z ciekawości.
Noooo własnie w wiekszosci kosmetyków płacimy za dobry marketing i reklame
Noooo własnie w wiekszosci kosmetyków płacimy za dobry marketing i reklame
reklama
patrycja24berlin
to sa te kosmetyki-http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=balea
woze je tez zawsze do domu-mam zamowienia
mam np.ten krem.w testach bardzo dobrze wypadl- BALEA krem przeciwzmarszczkowy na noc Q10+Omega (1878034202) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego uzywam tez
BALEA ŻEL POD PRYSZNIC Z OLIWKĄ 250ml KRÓLOWA NOCY (1877572985) - Aukcje internetowe Allegro
BALEA dla dzieci 2w1 żel i szampon Kosmiczny (1878481020) - Aukcje internetowe Allegro
BALEA men pianka do golenia Sensitive z aloesem (1878481036) - Aukcje internetowe Allegro to adam
Denkmit tabletki do zmywarki 60 sztuk (1877704419) - Aukcje internetowe Allegro
Nie tylko kosmetyki maja dobre bo i chemia jest tez super...plyny itd.a cenowo naprawde super...
woze je tez zawsze do domu-mam zamowienia
mam np.ten krem.w testach bardzo dobrze wypadl- BALEA krem przeciwzmarszczkowy na noc Q10+Omega (1878034202) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego uzywam tez
BALEA ŻEL POD PRYSZNIC Z OLIWKĄ 250ml KRÓLOWA NOCY (1877572985) - Aukcje internetowe Allegro
BALEA dla dzieci 2w1 żel i szampon Kosmiczny (1878481020) - Aukcje internetowe Allegro
BALEA men pianka do golenia Sensitive z aloesem (1878481036) - Aukcje internetowe Allegro to adam
Denkmit tabletki do zmywarki 60 sztuk (1877704419) - Aukcje internetowe Allegro
Nie tylko kosmetyki maja dobre bo i chemia jest tez super...plyny itd.a cenowo naprawde super...
Podziel się: