reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

slowo!!! nawet jak bylismy w cieplych krajach...szybko mnie slonce "bierze" i od razu na braz...a tu taki klops...wogole pierwszy raz mnie piekla:O kiedys raz mi tylko luszczyla sie z nosa...ale nigdy nie schodzila, nie tylko z plecow...z nikad;)

reklama
Kasia to i ja Cie zdziwie-mi pierwszy zeszla w tymroku skora po Bulgarii..A tak tez mam ze sie opalam od razu na brazik :)
A tym razem to bylam spalona wpierwszy dzien-slonce tamdaje niemilosiernie... dlugo sie luszczylam :)))))))) Dlatego tak chetnie poddalam sie peelingowi w Spa ;)

Syla ja nie rozrozniam perfumow na zimowe i letnie ;))

a kremy mam rozne...chodz tych przeciwzmarczckowych pod aoczy uzywam najrzadziej ;))))

a wczoraj ogladalam taki program o kremach...testowali biothermic 48€,Vishi 14,5€ i tani krem z sieci DM z lini Balea 2€ (ktorych produkty bardzoooo chetnie uyzywam...)no i wygral najtanszy czyli Balea...mam sporo maseczek tej firmy,krem na noc,ampulkido twarzy,sole do kapieli,plyny do mycia-rewelacja!!!!

ja też nie dziele tak perfum ale ostatnio o tym słyszłam więc pytam z ciekawości.

Noooo własnie w wiekszosci kosmetyków płacimy za dobry marketing i reklame;)

reklama
Do góry