reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Kasia ja tez ciekawa jestem Twojego nowego wizerunku...choc mnie sie wydaje ze to zadna radykalna zmiana nie bedzie bo w brazach bedziesz wgladac bardzo naturalnie.

Ja coraz bardziej mam ochote na krotkie wlosy...tylko jakos odwagi brak....

reklama
czekamy wiec Kasiu:)

ja na dniach farbuje wlosy...standardowo ciemny braz, badz czekolade tym razem?..

Ja ten kasztanowy brąz miałam z syoss, i fajnie wyszedł- nawet miał mnie małż sfotografować wczoraj, ale wróciłam tak zmarznięta i wściekła, że do niczego nie miałam głowy, liczę na to, że dziś już wrócę do domu normalnie.
Wróciłam do regularnego nacierania się mazidłami- bo jak kiedyś regularnie, tak ostatnio ze dwa miesiące nic. No i już mi źle ze sobą, bo nie dość, że przytyłam, to jeszcze cellulit... No i stwierdziłam, że czas się za siebie wziąć, na dobry początek staram się normalniej odżywiać, ufarbowałam włosy, dziś idę na strzyżenie, smaruję się mazidłami, i powoli jakoś mi trochę lepiej :-)

Kasia i tak trzymaj :)
Ja też byłam dziś u fryzjera ale jestem średnio zadowolona z fryzury. Ścięta jestem dobrze tylko fryz mi średnio pasuje, ale pokombinuję trochę i jak dalej nie będzie mi leżeć to pójdę ściąć jeszcze krócej . No i wróciłam do blondu :)

oj wzieło nas ... ja też dzisiaj poleciałam po farbe :-)
zawsze farbuję i obcinam u fryzjera ale mam problem teraz z wyjściem ( mała nie chce byc u nikogo na rękach - zwłaszcza u babć dostaje furii, i nie mam jak zorganizowac wyprawy, jak mała się urodziła to u fryzjera byłam z mamą która się małą zajeła i dała tylko do cycka, a teraz klops)
więc na razie udaję że mi fryzurka pasuje :-( i tylko ufarbuję odrosty :-)
a to wszystko przez WAS :-)

reklama
Nie przez nas tylko dzieki nam :-D
A Uleńka nie ma dłuższej drzemki w ciągu dnia? Może udałoby się wstrzelić w ten czas, a jak trochę, pojęczy, że mamy nie ma tylko tata czy babcia, to nic jej nie będzie, w końcu nie będzie to trwało cały dzień.

Do góry