reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
Kasia fakt z tymi skorkami...ja ostatnio wpadlam na glupi pomysl zeby sobie wyciac...a zawsze odsuwam... i zaczely mi sie tak rozdwajac...wygladalam jakbym byla w strzepach :-D Ale te moje piety powaznie robione codziennie,ale wygladaja masakra...i co ja mam kurka zrobic???

To zrob foteczki :-) ja zobaczyc te zele...no i musisz troche zapuscic pazury ;-) bo inaczej ciezko sie kladzie zel an takie krotkie i nie wyglada to ladnie... Ale to pewnie wiesz ;)

no wlansie skorki musialam wyciac, bo byly fatalne..a piety- nidy slowo nigdy nic nie robilam - i byly sliczniukie..ale w ciazy czytalam tu, jak trzecie te pietasy, moja sis tarka za tarka..no to i ja zaczelam sobie je trzec...(po samej skorze-jak glupek - to teraz sa jakies suche..no jak nie moje kiedys;/..

ja w pazdzienriku przywoze swoj sprtzt z Polski i bede robila tipsiki..;)- w koncu wybulilam tyle kasy na te certyfikaty..;/..A..do dzis sie ze mnie smieje i mi wypomina..wiec musze cos ruszyc;)..

reklama
tu duzo os. robi..ale jak widzialam 2 panieniki- ich dzielo na rekach mojej sis..badz inncyh..ro stwierdzam, ze ja zrobie majatek:D...taka kiche im odstawily;P...

Do góry