reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

Pati ja miałam żel na paznokciach zarówno u rąk jak i stóp i byłam bardzo zadowolona.
u rąk trzeba robić co 3 tyg. u stóp trzyma się dłużej, bo paznokcie tam wolniej rosną:-)

reklama
Irmaa ja na paznokciach u dlon tez mialam zele... :-) ale ja wole swoje ;-) ostatnio mialam na impreze ur.zrobione ale po trzech tyg.juz zdjelam ;-)
a na nogach sobie zrobie :-)

a ja dzis kupilam sobie troszke kosmetykow;P...liner, puder brazujacy, lakier brokatowy, plyn do kapieli, zel, maseczke ogorkowa, kulke- (najbardziej lubie nivea- taki w sztyfcie, ale nie znalazlam...sprobuje Garniera..w ciazy nie moge uzywac dove, ani sanexa, ani antyperspirex...swedzi mnie po nich...kupowalam testowalam..mam chyba z 8 roznych firm..i nivea najlepszy...jutro testuje garniera-jakis tu noowy..itd..takie duperele

reklama
ja tez lubię dove ewentualnie Rexona ale tylko sztyft kulek nie lubię aaaa i jeszcze z amwaya body series mi przypasił zapachowo i jest bardzo chłonny ;) bo ja preferuje takie raczej co nie pachna zbyt intensywnie.

Do góry