reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

No fakt jak sie nie pije duzo wody to kremy mozna sobie w buty wsadzic...Ja wogole nie rozumiem dlaczego ja nie mam pragnienia...No oprocz na kacu:-D

reklama
Pati :-):-):-)

Ja tez mysle ze krem sam w sobie nic nie zdziala ale moze wspomoc odpowiednia diete i cwiczenia.... a ja mam ambitne plany he he....od kilku miesiecy juz a jakos sie zabrac za nie nie moge ;-)

No fakt jak sie nie pije duzo wody to kremy mozna sobie w buty wsadzic...Ja wogole nie rozumiem dlaczego ja nie mam pragnienia...No oprocz na kacu:-D

ja tez nie mam!!!! w ogole zapominam z emozna pic! tylko do posilkow biore szklane i mi starcza
cale zycie tak malo pilam i nawet (choc moze to nieprawdopodobne) to mi sie wydaje, ze mnie mama nie przyzwyczaila do picia... mi sie nigdy nie chce pic
ale moze gdybym pila wiecej jako mala, to pozniej automatycznie w dzien gdzie pije mniej organizm by czul roznice i sie dopominal
w ogole to zauwazylam ze w Pl sie malo pije ( w ciagu dnia i do posilkow)
a tutaj!!!!!!!!!!!! looo... pare minut przed posilkiem w trakcie (mniej) i troche po fred wypija chyba z litr, a ja moge pol dnia zyc na mojej szklanceczce i ewentualnie kawa urozmaicic...

no nie wiem czy to ma rece i nogi bo tu sie wydaje smieszne i moj mezul mowi ze tworze historie, ale ja na prawde mam teorie ze w PL sie nie daje dzieiom wystarczajaco pic, a pozniej tak sie czlowiek przyzwyczaja i pragnienia nie ma, taka ilosc mu starcza... mi sie samo z siebue przypomni przy 35 stopniach i to jak siedze w sloncu i zdycham a tak to moge na 2 szklankach do 2 posilkow przezyc dzien
a to dobre nie jest... zawsze sobie mowie ze bede pamietac, zmuszac sie no ale i tak zapominam, a ze obiad mi czasem z menu wyskoczy, to sobie przypominam przy kolacji jak F. wyciaga duszkiem 3 SZKLANY POD RZAD

Wczoraj strzelilam sobie soczysta czerwien na pazurki a dzis ide sie wygrzac na solarium ;-)Musze wreszcie jakas ciaglosc zrobic...bo zawsze bylo tak ,ze polazlam raz , a potem zas przerwa dwa miesiace:-D

Syla ja od wczoraj jak wspomilas o tych zmarnowanych rekach to zaraz zabralam sie za swoje...Moja kumpela kosmetyczka ona zawsze po kazdym myciu rak wciera odrobine kremu...no i faktycznie ma te lapy gladkie takie,nawilzone...No i ja zaczelam to sami...potem po kapieli wtarlam sobie przed spaniem najpierw normalna dawke kremu a potem taka razy 3 i dlugo wcieralam...Dzis mam rece calkiem inne...posmarowalam sobie po zmywaniu naczyc i juz tak krem szybko nie wsiaka...trzyma nawilzenie :tak:Podoba mi sie to ,ze skora ladnie sie swieci...rece o wiele bardziej zadbanie i aksamitnie wygladaja...A krem mam z coenzymem Q10,provitamina B5 i rumiankiem...ma fajna konsystecje...Teraz juz zawsze bedzie kolo mydla stal u mnie w lazience krem:tak:Od wczoraj do dzis mam calkiem inne dlonie:szok:jak nie moje:-D

Moje ręce tez już o niebo lepsze byłam u manikiurzystki:-)

Nosicie szkła kontaktowe? Bo ja zmieniłabym firmę tylko nie wiem na jakie? coś polecacie?

reklama
Ja mam całe życie okulary - nosze od 9 miesiąca życia. Ra zpróbowałam szkła z ciekawości, ale nie było idealnie. Poza tym z moją wadą wzroku koszt szkieł był wysoki.

Do góry