reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Salon Kosmetyczny

reklama
a ja mam problem już od dawna męczy mnie taka wysypka na brodzie
lekarze najpierw leczyli mnie maściami sterydowymi ale zawsze po jakimś czasie wraca mocniej, mam już cały zestaw w szufadzie wszelkich możliwych maści
ostatnio trafiłam do Pani doktor Dermatolog (z doktoratem) i ta się nawymądrzaął nie wiadomo jak że to przez te sterydy, że mam trądzik różowaty i posterydowe zapalenie skóry (oczywiście skrytykowała leczenie innych lekarzy - bardzo tego nie lubię , mogła zachować dla siebie ironiczne uwagi) i ona najmądrzejsza przepisaął mi dietę i "cudowną" maść za 80 zł!!! po 2 tyg diety (której mam serdecznie dość) i stosowania maści wszystko bez zmian...powiem Wam że ta sytuacja już mnie wykańcza- nie dość że chodzę taka trendowata od paru miesięcy to jeszcze latanie po lekarzach i kupa kasy na leki idzie :no:
zastanawiam się już czy po prostu jakiś inny czynnik tego nie wywołuje - może kosmetyki któreś??? chociaż używam tych amych co zawsze i kiedyś nie uczulały, no ale spróbowałabym zmienić na coś typowego dla alergików- polecicie coś? krem i fluid przede wszystkim...

Baśka a może twoje kosmetyki, których używasz od lat trochę się tez zmieniły?! ja tak miałam z kremem kiedyś był ok a teraz mnie uczula niestety, musiałam oddać koleżance. Może masz uczulenie na nikiel ? podobno olej migdałowy dodawany do kosmetyków moze go zawierac. Dobry fluid ma firma AA, polecam do kupienia w aptece i cena tez ok. ja lubię ten M.U.S PODKŁAD UNIWERSALNY MAKE-UP STAR COSMETICS / Makijaż - Paatal.pl

a mi wreszcie przeszło - jak odstawiłam maść i olałam dietę - ale oczywiście Pani dr sobie przypisała wszystkie zasługi i nie dotarło do niej jak powiedziałam jak było...a jak zaprzeczałam temu co mówiła to powiedziała że jestem tzw trudny pacjent - no "uwielbiam" normalnie takich zarozumiałych lekarzy...no ale metodą prób i błędów widze że bardzo muszę uważać co jem, piję i czym się smaruję - bo już w piątek znów mi wyskakiwało ale szybko zeszło

reklama
Grunt, że przeszło. :-)
Lekarz czasem nie przyjmuje do wiadomosci, ze pacjent jest w stanie czasem sam dojść przyczyny i sam sie wyleczyć...

Do góry