reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sab simplex i bebilon komfort

reklama
faktycznie oryginalne buteleczki nie maja pierscienia zabezpieczajacego. a maly i tak znowu zaczal nie tolerowac zadnego mleka i w koncu lekarz przepisal od dzis bebilon pepti zobaczymy jakie beda zmiany.

Moja koleżanka używa bebilon pepti i jest bardzo zadowolona. Ale cena to powala! Małe opakowanie starczało jej na kilka dni a to jest na recepte więc raz w tygodniu była u lekarza po recepte! :dry:
Ja też używałam sab simplex i pomagał. Ja dawałam tylko jedną dawkę przy karmieniu wieczornym bo tak w dzień to kolki mojego synka nie męczyły za to w nocy bez kropelek budził się co chwila :-(

Moja koleżanka używa bebilon pepti i jest bardzo zadowolona. Ale cena to powala! Małe opakowanie starczało jej na kilka dni a to jest na recepte więc raz w tygodniu była u lekarza po recepte! :dry:
Ja też używałam sab simplex i pomagał. Ja dawałam tylko jedną dawkę przy karmieniu wieczornym bo tak w dzień to kolki mojego synka nie męczyły za to w nocy bez kropelek budził się co chwila :-(
Czemu nie poprosi lekarki by wystawiła receptę na więcej opakowań od razu? Nie wyobrażam sobie chodzić co tydzień po recepte do lekarki!
U nas Sab nic nie dawał. Kolki związane były z alergia pokarmową i dlatego same kropelki są na nic w takiej sytuacji...preparat mlekozastępczy był jedynym slusznym i trafnym rozwiązaniem..

Czemu nie poprosi lekarki by wystawiła receptę na więcej opakowań od razu? Nie wyobrażam sobie chodzić co tydzień po recepte do lekarki!
U nas Sab nic nie dawał. Kolki związane były z alergia pokarmową i dlatego same kropelki są na nic w takiej sytuacji...preparat mlekozastępczy był jedynym slusznym i trafnym rozwiązaniem..

Wiesz co ona na ileś tam sztuk maksymalnie może chyba wystawić a takie opakowanie starczało jej na 2-3 dni :dry: tak że co tydzień była u lekarza. Z resztą ta jej córeczka miała na dodatek rotawirusa (prawdopodobnie wyniesionego ze szpitala po porodzie) bo od samego początku były z nią problemy aż do tego stopnia że jak jej mleko koleżanka dawała to normalnie chlustało z niej :-( a rotawirus jeszcze bardziej nasilał jej kolki.

Wiesz co ona na ileś tam sztuk maksymalnie może chyba wystawić a takie opakowanie starczało jej na 2-3 dni :dry: tak że co tydzień była u lekarza. Z resztą ta jej córeczka miała na dodatek rotawirusa (prawdopodobnie wyniesionego ze szpitala po porodzie) bo od samego początku były z nią problemy aż do tego stopnia że jak jej mleko koleżanka dawała to normalnie chlustało z niej :-( a rotawirus jeszcze bardziej nasilał jej kolki.
Aha, no to nieciekawie rzeczywiście..:-(. Mi lekarka wystawia na 5 puszek max, ale to mi spokojnie wystarczy nawet na 2-3 tyg. (jakos tak) , bo mój mały to niejadek:-(. Mysmy na rotawirusy chcieli szczepić, ale w końcu jakoś do tego nie doszlo, a lekarka dala nam do zrozumienia ,że chyba zbytnio nie warto...i tak jakoś zostalo bez rotawirusów:-D

Ja też nie szczepiłam na rotawirusa. My wogóle mieliśmy wielkie szczęście że Wiktor nie zachorował bo często do nich jeździłam z synkiem jak był malutki taki miesięczny (mój jest młodszy od córki koleżanki o miesiąc)a ona była już chora.
Zaszczepiłam go teraz od pneumokoków a później w 13 miesiącu jest zalecana ospa wietrzna to też wezmę.

SAB SIMPLEX ORYGINALNY NIEMIECKI, NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA wspaniałego lekarstwa na kolkę firmy Pfizer (producent viagry).
Lek ten można zakupić także w Czechach producent Francuski typowy miszmasz (można rozpoznać po napisach) ale to juz nie ten sam, lek jest o wiele rzadszy,mniej skuteczny, sama sprawdzałam. Niemiecka produkcja nie ma sobie równych jak w przypadku proszków do prania. Sprzedawany przeze mnie lek nie jest GENERYKIEM! Sprzedaje lek ORYGINALNY zakupiony w aptece. Lek został sprawdzony na moim synku i działa.
data ważności STYCZEŃ 2012 r.
tel. 781805411
agnieszka69690@buziaczek.pl

reklama
SAB SIMPLEX ORYGINALNY NIEMIECKI, NATYCHMIASTOWA WYSYŁKA wspaniałego lekarstwa na kolkę firmy Pfizer (producent viagry).
Lek ten można zakupić także w Czechach producent Francuski typowy miszmasz (można rozpoznać po napisach) ale to juz nie ten sam, lek jest o wiele rzadszy,mniej skuteczny, sama sprawdzałam. Niemiecka produkcja nie ma sobie równych jak w przypadku proszków do prania. Sprzedawany przeze mnie lek nie jest GENERYKIEM! Sprzedaje lek ORYGINALNY zakupiony w aptece. Lek został sprawdzony na moim synku i działa.
data ważności STYCZEŃ 2012 r.
tel. 781805411
agnieszka69690@buziaczek.pl
No jednak chyba nie działa na wszystkich, nam nie pomógł:-p. Poza tym organizm dziecka to nie maszyna do zaprogramowania, żeby wszystko od razu "zadziałało".....:/

Ostatnia edycja:
Do góry