reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ryzyko?

purpose

Początkująca w BB
Witam, zaczęłam panikować. Do miesiączki zostały 3/4 dni, a mnie w ogóle nie bolą piersi co występowało zawsze 10 dni przed miesiączką. Jedyny kontakt jaki miałam to petting podczas którego mogło dojść do przeniesienia preejakulatu na palcach, chociaż wątpie. Zaczęłam schizować, ponieważ nie czuję żadnych oznak nadchodzącego okresu. Wiem, że to głupie ale czy możliwym jest, że mogłam zajść w ciążę? :zawstydzona/y:

reklama
Rozwiązanie
Kolejny dzień bez @. Testu nie zrobiłam, bo najbliższa apteka była zamknięta, a następna kilka km dalej. Rozmawiałam z chłopakiem, uspokajał mnie, że nie możliwe, ale nic nie pomogło. Jedyne co by mnie uspokoiło to ta miesiączka. Wiem, że jestem głupia, ale to, że wyrzuce z siebie te wszystkie myśli trochę pomaga. Nie wiem co mam ze sobą zrobić. :(
reklama
Nie chcesz mieć dzieci to idź do gina! Przepisze Ci antykoncepcję i problem z głowy i rób dobie wszystko co chcesz BEZ PISANIA TYCH BEZNADZIEJNYCH POSTÓW.
Czytam i czytam i zastanawiam się czy się śmiać czy płakać...

Akurat w temacie płodności jestem obojętna, ponieważ mi na niej nie zależy, nie chcę mieć dzieci i moje stanowisko w tej sprawie się nie zmieni. Zastanawia mnie to czemu jeszcze nie dostałam miesiączki. Zawsze dostaję ją w 26/28 dniu cyklu. Mija 28 a ja nie mam żadnego objawu, że miałaby się ona niebawem zjawić.
Nie chcesz miec dzieci to nie uprawiaj sexu.. oszczedz bolu dziecku, ktore sie pocznie przez przypadek i niedaj Boze zabijesz go tabletkami czy aborcja, albo bedzie sie tulac po domu dziecka.. Boze ludzie sa tacy durni.. przeklenstwa mi sie cisna na usta... [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Nie będę już nic robić. Tylko mogłabym już dostać ten cholerny okres. Strasznie się denerwuję. Właśnie obudziłam się i trzęsę się z nerwów. Zawsze @ była na czas. Teraz ani bólu piersi, ani okresu. Ciągle czytam różne fora, u wszystkich konczy sie to CIAZA. Ale no jak u mnie.... Juz nie wiem co mam robic. Co do tabletek nie moge ich brac ze wzgledu na stan zdrowia. Jezuuuu niech to juz sie skonczy :( Na dodatek od wczorajszego wieczoru dostalam jakiś różowych plamień.....

Ostatnia edycja:
Nie będę już nic robić. Tylko mogłabym już dostać ten cholerny okres. Strasznie się denerwuję. Właśnie obudziłam się i trzęsę się z nerwów. Zawsze @ była na czas. Teraz ani bólu piersi, ani okresu. Ciągle czytam różne fora, u wszystkich konczy sie to CIAZA. Ale no jak u mnie.... Juz nie wiem co mam robic. Co do tabletek nie moge ich brac ze wzgledu na stan zdrowia. Jezuuuu niech to juz sie skonczy :( Na dodatek od wczorajszego wieczoru dostalam jakiś różowych plamień.....
Boże czemu widzisz a nie grzmisz :o

Dużo białej wydzieliny z domieszką krwi, a wszystko "tam" jest zaczerwienione i bardzo piecze. Chyba wykonam test ciążowy... Jak myślicie?

Dużo białej wydzieliny z domieszką krwi, a wszystko "tam" jest zaczerwienione i bardzo piecze. Chyba wykonam test ciążowy... Jak myślicie?
Przepraszam za śmiałość, ale jestes tak głupia czy tylko udajesz? Otwórz sobie książke od biologii i poczytaj o tym jak dochodzi do zapłodnienia.. [emoji43]

p19ucsqvtl0t5hgc.png

reklama
Witam, zaczęłam panikować. Do miesiączki zostały 3/4 dni, a mnie w ogóle nie bolą piersi co występowało zawsze 10 dni przed miesiączką. Jedyny kontakt jaki miałam to petting podczas którego mogło dojść do przeniesienia preejakulatu na palcach, chociaż wątpie. Zaczęłam schizować, ponieważ nie czuję żadnych oznak nadchodzącego okresu. Wiem, że to głupie ale czy możliwym jest, że mogłam zajść w ciążę? :zawstydzona/y:

Moja Droga..
skoro kosztuje Cibie to aż tyle stresu ... polecam abstynencje .. od pettingu też..od wszelkiej formy seksu i jego namiastek.
Będziesz spokojniejsza i zdrowsza :)
A jak dorośniesz... do TYCH spraw ... będziesz to robić bardzie świadomie i bezpiecznie.

Do góry