reklama
matitka
Fanka BB :)
mini- ostAtnio tez o tym myslalam, i tez mi sie wydaje nie mozliwe zeby niewiedziec o ciazy na tym etapie.... toz to cably brzuch podskakuje
a dla mnie do uwierzenia, ja teraz widze jak mala sie rusza i czuje ale przy pierwszym az tak nie bylo, zalezy tez jak dziecko jest ulozone i jesli kopie cie po kregoslupie albo malo przytyjesz lub wogole niby okres jest to to na jelita zganiasz
Mini55
&&&&&
matitka jak by jelita mi się tak ruszały to bym chyba biegła do lekarza
a tak poważnie to być może jak ktoś jest wysoki i dość "spory" to może nie zauważyć przyrostu wagi i być może ruchy też inaczej odczuwa ... mimo wszystko ciężko w to uwierzyć
a tak poważnie to być może jak ktoś jest wysoki i dość "spory" to może nie zauważyć przyrostu wagi i być może ruchy też inaczej odczuwa ... mimo wszystko ciężko w to uwierzyć
Angel.
Zwierzoholik;)
O mini dokladnie o tym samym myslalam ! Teraz te wariacje sa tak intensywne, mocne , brzuch skacze, wypycha się.. NIE realne nie wiedziec!!!
Chyba, ze faktycznie jakis ewenement ..., że ktos bardzo wysoki i o bardzo duzej masie ciala, ze sie dziecko rychami nei przebija przez warstwe tluszczu.. Nie wiem dla mnie nie pojete!
A jak pisalam na glownym, maly bardzo mocne zaczyna miec kopy ;-)
Chyba, ze faktycznie jakis ewenement ..., że ktos bardzo wysoki i o bardzo duzej masie ciala, ze sie dziecko rychami nei przebija przez warstwe tluszczu.. Nie wiem dla mnie nie pojete!
A jak pisalam na glownym, maly bardzo mocne zaczyna miec kopy ;-)
matitka
Ja powiem wam ze w ciazy z Kacprem gdyby nie zatrzymanie okresu i wczytywanie sie w swoj organizm nie wiedzialabym kiedy moje dziecko kopie
On byl taki delikatny w ruchach ze dosc czesto nie bylo tego czuc.
Z drugim w ciazy brzuch falowal od 13 tc a teraz mala to nogi pod zebra wasadzi a to tak kopnie ze boli.
Za Kazdym razem inaczej czuje ruchy
On byl taki delikatny w ruchach ze dosc czesto nie bylo tego czuc.
Z drugim w ciazy brzuch falowal od 13 tc a teraz mala to nogi pod zebra wasadzi a to tak kopnie ze boli.
Za Kazdym razem inaczej czuje ruchy
Ewstra
Atan ale cudny filmik
No moja dzidzia chyba jest bardziej delikatna ,owszem czuje jak sie przekreca czasem nawet cos wypycha ale nie da sie nic nagrac.Czasem kopnie w jajnika to boli ale tak ...spokojnie
No moja dzidzia chyba jest bardziej delikatna ,owszem czuje jak sie przekreca czasem nawet cos wypycha ale nie da sie nic nagrac.Czasem kopnie w jajnika to boli ale tak ...spokojnie
kadza
ooo u mnie wierci sie czasami dosc bolesnie jak zasadzi w pęcherz czy pod żebra. a najgorzej bo w nocy zaczyna swoją imprezke i calusienką noc praktycznie az do rana jak mamusia wstanie dzisiaj byłam przytulona do mojego i tak sie zlękłam jak kopneła że aż on sie obudził hehehe
lastpetunia
Ją moja małą czuje prawie przez całe dnie z małymi przerwami i zaczyna również coraz mocniej kopać bo czasami już to zaboli albo się przestrasze jak kopnie bo z źaskoczenia )))
Mini dzięki chyba troszkę lepiej
W Wigilię chyba postanowił zrobić mamię -prezent i zaczął w końcu kopać ( po 5 dniach ciszy)
Nic szalonego i mega intensywnego ale widać było i czuć,że kopie gnojek
No i dziś rano też sobie harcował
Maluch ewidentnie ma sporo miejsca jeszcze bo odkąd się nie ruszła strasznie go macałam i czułam,że raz tu ma coś ( chyba nóżki) a później z drugiej strony pępka
W Wigilię chyba postanowił zrobić mamię -prezent i zaczął w końcu kopać ( po 5 dniach ciszy)
Nic szalonego i mega intensywnego ale widać było i czuć,że kopie gnojek
No i dziś rano też sobie harcował
Maluch ewidentnie ma sporo miejsca jeszcze bo odkąd się nie ruszła strasznie go macałam i czułam,że raz tu ma coś ( chyba nóżki) a później z drugiej strony pępka
reklama
Bozienka24
moja kruszynka znowu zaczela mamusie kopac w rzebra wkladac nuzke i coraz to silniej lobuziara jedna mala a dzisiaj brzuszek mi prawie caly dzien skacze a co chce nakrecic to odrazu cisza spokuj przeczuwa skubanica jedna
Podziel się: