reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Wczoraj po raz pierwszy cos poszulam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D wczesniej sluchalam tego co sie dzieje w brzuszku przez sluchawki od cisnieniomierza a wczoraj wieczorem poczulam to samo chlupotanie,czy jakies babelki (dokladnie tam gdzie jest dzidzia) Az sie poplakalam ze wzruszenia :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Czekam na dalsze i mocniejsze kopniaczki chociaz wiem ,ze na regularne ruchy to jeszcze wczesnie to w koncu koniec 16 tyg
Ja to chyba nienormalna jestem bo też wydaje mi się,ze już czuję czasem ruchy dzidzi. Takie delikatne ledwo wyczuwalne smyrania jakbym miała jakąś rybkę w brzuchu. To na 100 % jest uczucie nowe dla mnie.
Ale ja może zbyt delikatna estem. Zawsze czułam moment owulacji, miałam bardzo bolesne miesiączki . 4 dni po zapłodnieniu czułam skurcze jajowodu, później dziwne uczucie w podbrzuszu i już wiedziałam ,że jestem w ciązy, jeszcze przed terminem miesiączki.
Czy to możliwe,że mam bardzo unerwioną macicę? Po prostu przeczuloną?
Ale ja może zbyt delikatna estem. Zawsze czułam moment owulacji, miałam bardzo bolesne miesiączki . 4 dni po zapłodnieniu czułam skurcze jajowodu, później dziwne uczucie w podbrzuszu i już wiedziałam ,że jestem w ciązy, jeszcze przed terminem miesiączki.
Czy to możliwe,że mam bardzo unerwioną macicę? Po prostu przeczuloną?
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Ktoraś z Was mowila, że nasluchje dzidziusia przez stetoskop. No to ja tez wzielam od rodzicow sprzet i nasluchuje jak sie poloze. Raz o malo sie nie udusilam (haha) bo wstrzymalam oddech, zeby zadnych dodatkowych dzwiekow nie bylo . Ale jeszcze nic nie slycha a nie czuc. Powiedzialam sobie, ze za miesiac to na pewno cos poczuje i tego sie trzymam. A i tak 7 lutego mamy usg
- staram sie myslec pozytywnie i tak mi lepiej - POLECAM!
- staram sie myslec pozytywnie i tak mi lepiej - POLECAM!
reklama
monlight nie martw się że wariujesz ja też tak myślałam ale okazało się że to naprawdę mój klusek delikatnie daje znać o sobie. Ja pierwsze ruchy poczułam pod koniec 14 tyg. i od tamtego dnia czuję ruchy nie regularnie ale są rozmawiałam wczoraj z moim ginekologiem powiedział mi że jest to możliwe chociaż zdaża się żadko. pozdrawiwm